reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki

Kaśka76 Będę rodzić w Sosnowcu, ponieważ w szpitalu Nr 2 (albo po reorganizacji w górniczym - jeśli zdążą) pracuje mój ginekolog. O dąbrowskim szpitalu ciągle słyszę nieprzychylne opinie i zraziłam się.
Uważaj na siebie i nie przemęczaj się!!! Co się dzieje z Twoja kosmówką? Nie mogę znaleźć wątku, w którym pewnie o tym już pisałaś...

reklama
Osinka: hej, moja ginka pracuje w jedynce. o dąbrowskim szpitalu nie słyszałam nic. a moja szacowna kosmówka siedzi nadal nisko i ginka powiedziała, że mam zapomnieć o wyjeździe na wesele na 01.10. buuuuuuuuuu, ale Szkrab najwazniejszy. a i brutalnie mówiąc kasa zostanie w kieszeni. dzięki za troskę, szkoda, że na browarek malutki się nie można umowić.

chyba pójdę się położyć, bo mnie zakupy zmęczyły przeokropnie.

To wypocznij Kasiu! Nie nos za dużo zakupów na raz. Ja chyba w końcu wyjdę na zkupy, męczy mnie ochota na sernik, zrobię niespodziankę mężowi :)
Na browarek umówimy się, jak będziemy miały dzidziusie ;)

Osinka: ja tylko wskazuję co należy kupić, a za tragarza robi mąż. Jak będą ogromne nudy to się można na herbatkę umówić.

miłego wieczorku Mamusie

Tak sobie przegladalam Wasz watek i co widze..... sasiadki.... mieszkam w Sosnowcu i mam zamiar rodzic w dwojce. O reorganizacjach nic nie slyszalam... w dwojka dlatego, ze ma tytul szpitala przytjaznego dziecku (ok piecdziesieciu szpitali w Polsce) i moj gin jest tutaj ordynatorem. Moze dolacze sie do Waszego spotkaia?????

co do teściów to u mnie masakra mąż zadzwonił do mamusi jak jej powiedział że prawdopodobnie będzie wnuk to byłą zdegustowana bo ona by wolała dziewczynkę założę się żę gdyby była laska zażyczyła by chłopca

teść zmienił temat ale mimochodem stwierdził żę woli wnusię

niech się pałują nie odzywam się do nich tyle co muszę

agao pisze:
co do teściów to u mnie masakra mąż zadzwonił do mamusi jak jej powiedział że prawdopodobnie będzie wnuk to byłą zdegustowana bo ona by wolała dziewczynkę założę się żę gdyby była laska zażyczyła by chłopca

teść zmienił temat ale mimochodem stwierdził żę woli wnusię

niech się pałują nie odzywam się do nich tyle co muszę

agao, nie przejmuj sie. nam w naszym stanei nei wolno sie denerwowac. olac ;) a przypomnialas mi :
mi kiedys moja babcia powiedziala ze nei lubi dziewczyn, a miala 1 syna i 4 corkii i za synem tez nie przepadala ;)

reklama
Do góry