reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

reklama
I ja zamieściłabym swoje zdjęcie brzuszka, ale wstydzę się, bo mi się zaczął robić na udach i biodrach cellulit - to efekt 2-miesięcznego lenistwa, nie chodzenia na siłownię i prowadzenia pracowo-łóżkowego życia ;)

Osinka, nie wygłupiaj się tylko się pochwal :). My też zaczynamy tracić sylwetkę, mieć rozstępy i inne podobne. ale to tylko przez okres ciąży :), więc czekamy na zdjęcia :)

nie mam ochoty się chwalic tesciom, ale w końcu bedę musiała powidzieć...
ojciec Igor sam sobie zasłużył, bo nawet na zaręczyny oficjalne nie przyjechał bo po co...

Osinka, ja nie robie zdjęć gołego brzusia, jak się wstudzisz to też zrób w bluzeczce ;)
ja mam stasznie "włochaty" brzusio...

W końcu powiedzieliśmy rodzicom męża i kosmicznie się rozczarowaliśmy - zero radości, gratulacji, zapytania o samopoczucie... Wiedzą 4 tygodnie i ani razu nie zadzwonili. Moja mama i siostra codziennie slą mi sms, jak się czuję, ojciec maltretuje mamę żeby robiła przetwory dla mnie i wnuka (marzenie ojca), a stamtąd zero... Trochę to smutne, tym bardziej, że to pierwsze wnuczątko od pierworodnego syna...

reklama
Osinka nie martw się proszę, bo u mnie jest podobna sytuacja, niby się ucieszyli, ale do dzisiaj zero telefonu...więc mają nas w nosie.... Dobrze, że moi rodzice się martwią :)

Do góry