reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki

reklama
Super śliczne te Wasze brzucholki :), ja teraz mogę tylko oglądać zdjęcia i filmiki żeby przypomnieć sobie jak to było, jak wyglądałam. A tak na marginesie, to powiem Wam dziewczynki, że wolę zawartość brzuszka poza brzuszkiem :) i życzymy Wam z Krystiankiem, żebyście się w końcu porozdwajały, bo marzec się kończy :) a my chcemy nowe dzidziolki na forum

ja nie kupuję!!! A Ty to chyba z nudów wymyślasz, co by tu jeszcze zakupić??? Kochana, kup sobie czekoladę i nawcinaj się :)

No dziewczyny,wy nierozdwojone jeszcze,przy takich pieknych brzucholach to jak sie moze chciec rodzic??!!! ;D ;) No szkoda byloby,cooo?
Zartuje oczywiscie.Az mozna umrzec z niecierpliwosci co tam pod nimi sie kryje,nie?A tak wogole to jakas sie ostatnio cisza zrobila na tym forum,nikt nie rodzi,co sie dzieje?Kinga,Osinka,Maga,Aniam, wy sie chyba umowilyscie rodzic razem,w tym samym dniu!! ;)

reklama
benita_29 pisze:
No dziewczyny,wy nierozdwojone jeszcze,przy takich pieknych brzucholach to jak sie moze chciec rodzic??!!!  ;D  ;)  No szkoda byloby,cooo?
Zartuje oczywiscie.Az mozna umrzec z niecierpliwosci co tam pod nimi sie kryje,nie?A tak wogole to jakas sie ostatnio cisza zrobila na tym forum,nikt nie rodzi,co sie dzieje?Kinga,Osinka,Maga,Aniam, wy sie chyba umowilyscie rodzic razem,w tym samym dniu!!  ;)
Zapomnialam o Kathetince , ale ona penie chce poczekac az wszystkie wy urodzicie,zeby mogla uzupelnic liste skarbow marcowych! ;D

Do góry