reklama
A
ara
Gość
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Super śliczne te Wasze brzucholki , ja teraz mogę tylko oglądać zdjęcia i filmiki żeby przypomnieć sobie jak to było, jak wyglądałam. A tak na marginesie, to powiem Wam dziewczynki, że wolę zawartość brzuszka poza brzuszkiem i życzymy Wam z Krystiankiem, żebyście się w końcu porozdwajały, bo marzec się kończy a my chcemy nowe dzidziolki na forum
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ara, brzuchol ekstra!
dziewczynki!!! kupujecie sobie pasy poporodowe?? żeby brzuchole szybciej zrobiły się płaskie??
dziewczynki!!! kupujecie sobie pasy poporodowe?? żeby brzuchole szybciej zrobiły się płaskie??
K
KingaP
Gość
ja nie kupuję!!! A Ty to chyba z nudów wymyślasz, co by tu jeszcze zakupić??? Kochana, kup sobie czekoladę i nawcinaj się
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:ja nie kupuję!!! A Ty to chyba z nudów wymyślasz, co by tu jeszcze zakupić??? Kochana, kup sobie czekoladę i nawcinaj się
z nudów, bo wszystko wysprzątałam, nawet balkon
a czekolada jest beeeee od słynnej akcji z batonikami
benita_29
Marcowa mama 2006
No dziewczyny,wy nierozdwojone jeszcze,przy takich pieknych brzucholach to jak sie moze chciec rodzic??!!! ;D No szkoda byloby,cooo?
Zartuje oczywiscie.Az mozna umrzec z niecierpliwosci co tam pod nimi sie kryje,nie?A tak wogole to jakas sie ostatnio cisza zrobila na tym forum,nikt nie rodzi,co sie dzieje?Kinga,Osinka,Maga,Aniam, wy sie chyba umowilyscie rodzic razem,w tym samym dniu!!
Zartuje oczywiscie.Az mozna umrzec z niecierpliwosci co tam pod nimi sie kryje,nie?A tak wogole to jakas sie ostatnio cisza zrobila na tym forum,nikt nie rodzi,co sie dzieje?Kinga,Osinka,Maga,Aniam, wy sie chyba umowilyscie rodzic razem,w tym samym dniu!!
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Zapomnialam o Kathetince , ale ona penie chce poczekac az wszystkie wy urodzicie,zeby mogla uzupelnic liste skarbow marcowych! ;Dbenita_29 pisze:No dziewczyny,wy nierozdwojone jeszcze,przy takich pieknych brzucholach to jak sie moze chciec rodzic??!!! ;D No szkoda byloby,cooo?
Podziel się: