reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
koga pisze:
;) mi też sie bluzeczki jakoś tak dziwnie pokurczyły ;) :laugh: :laugh: i ledwo do pępka sięgają ::)

Nio... to ostatnie zdjęcie... pod tą bluzką mam taką szturksowa sukienkę ciążową na szelkach, po bokach ma trzy rzędy guzików, z obydwóch stron, myślałam, że spokojnie starczy do końca :-) Kupiłam ją przed świętami i zapinałam się wtedy z jednej strony na ten najciaśniejszy, a z drugiej na drugi rządek :-) Nie chodziłam w niej przez ostatni miesiąc i teraz przeżyłam lekkie zdziwienie ;D I w ten dzien tylko zrobiłam sobie w niej fotkę i zdjelam, bo mieliśmy dłuższe zakupowe plany i chyba bym w niej nie wytrzymała ;D Nie ma jak luźne, już rozciągnięte spodnie ciążowe :D Kurcze...w sumie to je polubiłam... :)

Catherinka- będziesz miała fajna pamiątkę, jak juz brzuchoelk będzie po tej stronie.
Bardzo fajne fotki :)

A jak tam reszta. Powklejajcie na zakończenie brzucholki.
To już ich ostatnie dni. :)

chyba faktycznie postawię sobie naszą cyfrówke na statywie i wkleję wam mój brzucholec. Może to jego ostatnie podrygi, mam wkońcu termin na dzisiaj :)

KingaP pisze:
chyba faktycznie postawię sobie naszą cyfrówke na statywie i wkleję wam mój brzucholec. Może to jego ostatnie podrygi, mam wkońcu termin na dzisiaj :)

wklejaj, wklejaj! jutro możesz już nie mieć brzusia :laugh:
ja 2 tygodnie noszę się z zamiarem zrobienia zdjęć, muszę się w końcu zmobilizować!!!

chyba jednak musze poczekać na Rafiego, bo nie wiem jak włącza sie samowyzwalacz :( Jak mnie zacznie skurczać (oby), to sięgnę po instrukcję obsugi aparatu :p Leń mi się włączył

ja się zmobilizowałam! :) zdjęcie sprzed godziny! ;D
nie za ładne, jest nieostre, ale nie chciało mi się juz poprawiać! po południu Krzyś mi zrobi ładne fotki :)

40tydz5mp.jpg

reklama
fiu fiu! - brzuszki to już naprawdę mamy w ostatnim stadium ;) :laugh:
ale biuścika to Ci pozazdroszczę ..., no nie wiem dlaczego u mnie tak go malutko

Do góry