reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Bardzo ładny brzuszek ivka76 8) Chyba baki w sam raz ani za duży ani za mały i ślicznie odstaje Ci pępuszek, ja mam taki dziwny wklęsły.

reklama
ivka: ja tez mam okolo 106 :) wiec mamy bardzo podobne brzusie (i pepuszek mamy taki sam) :D a co do opadania, zobaczysz jeszcze opadnie i to zapewne krotko przed porodem skoro do tej pory tego nie zrobil. mi opadl ponad tydzien temu i jak widac (?) :D nadal 2 w 1 wiec tez czekam.. :D

magdalenaB pisze:
ivka: ja tez mam okolo 106 :) wiec mamy bardzo podobne brzusie (i pepuszek mamy taki sam) :D a co do opadania, zobaczysz jeszcze opadnie i to zapewne krotko przed porodem skoro do tej pory tego nie zrobil. mi opadl ponad tydzien temu i jak widac (?) :D nadal 2 w 1 wiec tez czekam.. :D

Widzę, że nie tylko brzusie i pępuszki mamy podobne, ale i ilość dni do końca. Ja już sama nie wiem czy wolę alarm przed terminem i cc z poprzedzającym bólem, czy też ciszę do terminu (15.03) i cc na zimno?!

Ivka76, jakoś takie mamy te brzuszki podbne - takie mam wrażenie :-)

Kasiula
teraz może sobie przynajmniej pedicure zrobić ;D

catherinka pisze:
Ivka76, jakoś takie mamy te brzuszki podbne - takie mam  wrażenie :-)

Kasiula
teraz może sobie przynajmniej pedicure zrobić  ;D

I zasznurować buty bez zadyszki....
I depilację bez patrzenia w lustro...
I.... ;D

reklama
Do góry