reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

o matko jak ja bym chciała mieć te wasze dwa czy trzy rozstępy ja mam ich całą mase chyba nawet nie da sie zliczyc
na pupie na brzusiu na piersiach na nogach chyba byłabym rekordzistką na forum ::)

reklama
a co do tych skurczy o ktorych pisałyście wcześniej to ja własnie przez nie musze leżeć w łóżeczku
ale pisałam juz o tym w Po wizycie u gina

kasiula matula pisze:
o matko jak ja bym chciała mieć te wasze dwa czy trzy rozstępy ja mam ich całą mase chyba nawet nie da sie zliczyc
na pupie na brzusiu na piersiach na nogach chyba byłabym rekordzistką na forum ::)
Kasiula
pociesz się, że one niedługo zbledną i będą niewidoczne ;) ja mam stare rozstępy z czasów dojrzewania i odchudzania na piersiach-są prawie niewidoczne, mojemu mężowi bardzo się podobają  :p

no własnie niektorzy mowia ze one mi juz nie zejda a niektorzy ze zbledną a jak sie opale to beda zupelnie niewidoczne
zobaczymy

kasiula matula pisze:
no własnie niektorzy mowia ze one mi juz nie zejda a niektorzy ze zbledną a jak sie opale to beda zupelnie niewidoczne
zobaczymy

Kasiula
u mnie je teraz minimalnie widać, to takie jakby mini blizny, bardziej je można poczuć jak przejadę palcem po skórze
jak mam opalone piersi to kompletnie tego nie widać
na szczęście nie chodzi się z calkowicie odkrytymi piersiami, więc ja np. nie widze w tym problemu ;D

Osinka naturella.com.pl

Łatwiej bedzie Ci znaleźć jak wejdziesz w producentów i wybierzesz idea 25. Tam znajdziesz ten krem
Kosztowal 34 zl

A oto mój brzucholek :)
14363239_d.jpg

A to śmieszny pępuszek ;D
14363238_d.jpg

reklama
Do góry