reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
u mnie trzy pólcentymetrowe rozstępy po lewej stronie brzusia...a jeszcze dziewięc tygodni przede mną..buuuuuuuuuu,w obwodzie 89...100 zbliża się wieelkimi krokami

Mi się zrobiły te paskudy na biodrze- z jednej strony. na brzuchu z góry nie widać ;D ale pewnie jeszcze nic straconego. grześ płacze że jego masaże i wyprawy po mustelę i fissan na nic się zdały :(
ale kto wie, może bez tego byłoby jeszcze gorzej???

azik! - ja mam fissan i mi się on bardzo podoba, jest taki tłuściutki i mam po nim taką odżywioną skórę - a z tymi kremami specjalnie dla kobiet w ciąży to czytałam, że to pic na wodę i żerowanie na ciężarnych :(

od 5 miesiąca używam non stop specjalnej oliwki dla kobiet ciężarnych z rossmanna - kosztowała około 12zł, pieknie pachnie, jest super wydajna i jak na razie - odpukać nie mam rozstępów
smaruję brzuch, piersi i biodra :) może mnie to diabelstwo (rozstepy) ominie?będę się obserwować ;)

Ja na brzuchu narazie nie załapałam. Ale na prawej piersi mam ze cztery. Sa jeszcze w miare ulokowane bo bardziej na dole. Smarowalam sie zjajką mamamia (czy cos takiego) gerberem, oliwką, a na biust kuiplam sobie "różowy krem do biustu idea 25" zamowilam przez internet. Jest rewelacyjny. Świetnie ujędrnia ja stosuje go 10 dzien i juz widze efekty. I rozstępy sa mniej widoczne

reklama
Milla pisze:
Ja na brzuchu narazie nie załapałam. Ale na prawej piersi mam ze cztery. Sa jeszcze w miare ulokowane bo bardziej na dole. Smarowalam sie zjajką mamamia (czy cos takiego) gerberem, oliwką, a na biust kuiplam sobie "różowy krem do biustu idea 25" zamowilam przez internet. Jest rewelacyjny. Świetnie ujędrnia ja stosuje go 10 dzien i juz widze efekty. I rozstępy sa mniej widoczne

milla, w którym sklepie internetowym kupowałas ten krem do biustu i ile kosztował? z góry dzięki za info. :)

Do góry