reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
Mama Boo pisze:
Ivka ty sobie laska nie żartuj, że masz syna, bo ja mam prawie identyczny kształt brzusia a podobno dziewuszka. Bo co ja potem zrobię z tymi różowymi rzeczami ? :D

Nic sie nie martw. Ja tez mam córcię, a brzuszek prawie idento jak Aniam :)

Osinka nie przejmuj sie- ja w szpitalu nie jadlam 2 dni i spadlam 4 kg- nawet nie wiemsz jak szybko to nadrobilam po powrocie do domu!!!!!!
Ja mam nogi jak slonica, uda ktore zawsze byly moja zmora teraz sa 2 razy grubsze!!!! Chlip!

bleeeeeeeeeeee  :(
i już mi znowu niedobrze!!!! a zjadłam niecałą godz. temu 1 bułkę i to był mój pierwszy posiłek dziś!
nie licząc wody z cytryną i miodem :(
idę po zakupy to może mi przejdzie - ale tak mi jakoś słabo ....
a myślałam że w ciąży będę się objadać że hej! i że będę mieć bezkarne zachcianki, a ja jem mniej niż przed!  to NIESPRAWIEDLIWE :(

felqua - nasze organizmy po prostu wariują! - traktuj te nogi przejściowo!!!

koga ja osttanio nie toleruję cytryny z wodą i miodem też mnie skreca
tyle że mi apetyt dopisuje aż za bardzo ale w porównaniu z wami to zawsze pochłaniałam najwięcej

Patrzcie, patrzcie, ja tam jem coraz wiecej. Wlasciwie minimum co dwie godziny. I to pochlaniam wszystko- wszystko mi smakuje i na wszystko mam ochote :) To chyba nagroda za tamte paskudne pierwsze 5 miesiecy kiedy ciagle bylo mi niedobrze :)

ja cierpiałam na mdłości wymioty itp przez trzy miesiące i teraz też mogłabym jeśc wszystko
oprócz tłustych żylastych wędlin
a brzusio rośnie ;D

reklama
Z przerażeniem odkryłam dziś, że mieszczę się już tylko do jednej kurtki zimowej ... I chyba jednak przyjdzie mi wybrać się na zakupy, bo tam też wiele miejsca nie zostało. A przed nami jeszcze zima!!! :(

Do góry