reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

oj mnie to spotkało juz z miesiąc temu i zakupy rozmiaru kurtki xxl juz były
wygląda jak worek ale tylko w nią sie mieszcze

reklama
Ups...jezu zapomnialam ze jeszcze 3 miesiace zimy! A ja tez sie juz ledwo w plaszcz mieszcze.Chyba jak za bardzo urosne to nie bede z domu wychodzic! Wlasnie wcinam Twixa a zaraz polece po Rennie bo juz mnie zgaga chwyta.

osinka pisze:
koga, a może cytryna i jej kwas Ci zaszkodziły?? odstaw na jakiś czas i zobacz czy nie ma poprawy
możliwe bo jakoś nie mam na nią ochoty, na pewno wiem, że nie mogę jeść słodkiego (miodu też) bo po tym mnie mdli ........ ale jestem teraz dość mocno przeziębiona albo zawirusowana i czymś muszę się kurować :( ::)
ugotowałam rosół i jest mi po nim ok!

pamietacie byla taka bajka-serial "PI i SIGMA" czy jakos tak to ja wlasnie tak wygladam w swojej kurtce i chodze tez tak jak robot,nie mowie juz o wsiadaniu/wysiadaniu z auta.................

Mama Boo pisze:
mokkate pisze:
Mama Boo pisze:
Ivka ty sobie laska nie żartuj, że masz syna, bo ja mam prawie identyczny kształt brzusia a podobno dziewuszka. Bo co ja potem zrobię z tymi różowymi rzeczami ? :D

Nic sie nie martw. Ja tez mam córcię, a brzuszek prawie idento jak Aniam  :)

A już się bałam... Ufff :)

yyyyy...pomyłka- miało być "jak Anik", a nie "jak Aniam". Już mam zaniki pamięci i słabą koncentrację :D

ja zwykle chodziłam tempem sprintera a teraz 10 razy wolniej aż mi dziwnie

byłam dzisiaj z misiem w Blue City po wózek

rano się odpicowałam misio poszedł po gazety do Empiku ja siadłam na ławce i o dziwo z brzuchem nawet branie miałam ;D ale się ubawiłam

misio wylazł z emopiku jak jakiś łoś usiłował mi zafundować soczek z żywych pomarańczy i dostał szału

Ja tż się martwilam, że prawie się już w płaszcz z brzuszkiem nie mieszczę a tu taki pomyśł ! Też ukradnę Rafałowi kurtkę w razie potzreby ;) I tak ma jedną, w której nie chodzi :)

pierwszy dzień 33 tygodnia; robione telefonem, więc sorki za jakość; troszkę się powiększył przez ostatnie 3 tygodnie  ;D

zdjcie0692sf.jpg

reklama
Do góry