reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Anik, mam facecika na 100% podobno - stwierdzonego w 15 tygodniu przez 3 różnych lekarzy, a potwierdzonego w 25 tyg. przez całe stado lekarzy, bo akurat usg połówkowe robiłam w klinice akademii medycznej :)

reklama
to i ja wkleje swoj brzuszolek(sama zdjecia pstrykalam,bo maz 1000 innych zajec i czasu nie ma)

Nasz 30 tydzien
s10017jm.jpg

i golasek
s10061vy.jpg

i jeszcze z przodu
s10035fe.jpg

zuzia brzuszek sliczny
mamo boo sweterek od chlopa dostalam,ja chcialam wkleic zdjecia z podobnej sesji co twoja ale maz by sie gniewal-zazdrosnik jeden ::)

reklama
Mama Boo pisze:
Anik kiedy Ty tak urosłaś ? :) Naprawdę masz jużpokaźny brzuszek - śliczny :)
Izka ładny gigancik :) Ale czemu widzę Go po raz pierwszy ? :)
Kinga już całkiem widać domek Maluszka :)
Ivka kształty brzuszków mamy baaaaaaaardzo podobne. Dlatego Twój jest najlepszy ;) Żarcik :0
Moinczko śliczny, śliczny :)

MamaBoo, to tak po świętach ;)

Do góry