reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
mama boo sliczne zdjecia istotnie widac ze tatus juz mocno kocha swoja gaje i bedzie jego oczkiem w glowie , ale wiesz 31 tydzien qurcze to niewiele juz do konca zostalo, trema juz jest??
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Co do tatusia to czasem boję się, że pójdę w odstawkę Czasem tak mówi, że będzie ją bardzo kochał, i tylko tulił, całował i tak w kólko Ale bardzo mnie to cieszy. Co do wyjaśneinia słowa "gabaryty" to dziękuję, bo już myślałam, ze masz na myśli, że taka gruba jestem
No i wkońcu odpowiedź do Madzi, że tremy nie ma. Wręcz przciwnie na samą myśl o porodzie się cieszę. Nie jestem sado - maso wbrew pzoorom, ale naprawdę strasznie już chcę miec to za sobą. Bardziej boję się tego, że będa msuieli mi cesarkę robić, bo Mała nie chce się obrócić..... A my chcemy rodzić naturalnie....
No i wkońcu odpowiedź do Madzi, że tremy nie ma. Wręcz przciwnie na samą myśl o porodzie się cieszę. Nie jestem sado - maso wbrew pzoorom, ale naprawdę strasznie już chcę miec to za sobą. Bardziej boję się tego, że będa msuieli mi cesarkę robić, bo Mała nie chce się obrócić..... A my chcemy rodzić naturalnie....
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Agao ja się bardzo cieszę, ze będzie oczko w głowie tatusia, a ja się nie dam "odrzucić" Przecież córa nie da mu tego co ja mogę
K
KingaP
Gość
ja myslę, że wszystko będzie wyrównane!!!
M
mamaoli
Gość
Dziewczynki a robią się Wam ciemne kreski na brzuchu? U większości znanych mi ciężarówek widziałam krechy od pępka w dół a ja przy pierwszej ciąży miałam tak jak pasek, podobnie jak MamaBoo, teraz jeszcze nie mam żadnego
może to nie jakaś reguła
może to nie jakaś reguła
reklama
Podziel się: