reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

reklama
agao to chyba wszyscy tatusiowie tak mysla hehe nie dosc ze meczyli sie z nami jak mialysmy poranne ( i calodzienne) mdlosci, potem humory a teraz jakies obawy co do dzidzi, jeszcze przed nimi strach o szczesliwe rozwiazanie... juz im wspolczuje hehe

żeby mój grześ się tak chciał oddać....sprzątaniu ;) wprawdzie sprząta codziennie ale jakoś tak niedokładnie... ale nic nie mówię, bo się wkurzy i wogóle przestanie. i wtedy zarośniemy :)

mój Igor sprzatak pod moim czujnym okiem i zmoja pomoca przy lekkich rzeczach.

kuchnia, łazienka, toaleta, duzy pokój - już lsnią....

jeszcze jutro ma urlop - to coś sie jeszce uda zrobić ;)

kochany jest :laugh:

mój sprżąta na raty
posprzątał szafy u góry wypolerował meble prontem że aż lśnią, wyczyścił w szafkach kuchennych
powycierał parapety i pomył drzwi
wyszlifował łazienkę ale to i tak robimy 2-3 razy w tygodniu powłaził w łazience we wszystkie zakamarki póxniej tylko umyję się annę kibel i zlew

trzeba będzie umyć meble w kuchni są jakieś takie kiepskie że wszystko na nich widać

w Wigilię rano odkurzy się kurze podłogi i się je umyje no i jeszcze płytę do gotowania

Hmm...jakoś pusto na tym wątku...Postaram się w święta dopaść do aparatu szwagra - tylko brzuch będzie wtedy duży, bo ... pierogi będą z kapustą, bigos też z kapusty...i inne pyszne jedzonko .Oj, będzie się działo... - chyba zainwestuję w odświeżacz powietrza ;D ;D ;D

reklama
oj iwosz, przerażaja mnie święta, mam nadzieję, że nie utyję za duzo ;) podobno 3 ostatnie miesiące najwięcej się tyje... a tu święta wypadają i tyle jedzonka!!! :(

Do góry