Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
iwosz pisze:Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić
to super, ja czuję, że mi się żołądek zmniejszył - nie mogę dużo zjeść ani wypić, oby Agacior ścisnał mi żołądek jak najbardziej to lepsze niż operacyjne zmniejszanie żołądka żartowałam
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao - to u mnie na szczęście apetyt jest minimalny dzisiaj nawet 2 kromki na sniadanie to było za dużo i bardzo dobrze!!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Wiem, że teraz wyjdę na niewiadomo kogo, ale muszę : Maga gabaryty znaczy co ?
reklama
Mama Boo super sesja!
Kurcze aparat moja mama zabrala do Polski zrobila mi pare zdjec ale i tak chcialabym wiecej a reszte mam tylko na komorce.
Chyba sobie kupie jednorazowke i wywolam no bo musze miec jakas pamietke prawda???????
Kurcze aparat moja mama zabrala do Polski zrobila mi pare zdjec ale i tak chcialabym wiecej a reszte mam tylko na komorce.
Chyba sobie kupie jednorazowke i wywolam no bo musze miec jakas pamietke prawda???????
Podziel się: