reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki

Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić :)

reklama
iwosz pisze:
Osinka - ja bym dała nacisk na "podobno" - tak naprawdę to indywidualna sprawa każdej dziewczyny. A poza tym weź pod uwagę, że żołądek ma trochę mniej miejsca bo maluch go ciśnie i juz tak dużo jedzenia nie da się tam zmieścić :)

to super, ja czuję, że mi się żołądek zmniejszył - nie mogę dużo zjeść ani wypić, oby Agacior ścisnał mi żołądek jak najbardziej ;) to lepsze niż operacyjne zmniejszanie żołądka ;) żartowałam

na śniadanie 3 kromki chleb a słonecznikowego z masełkiem miodziem i twarożek wiejski
później jabłko
następnie 0.5 l mleka z płatkami owsainymi
bułka z wędliną i opapryką
1 litr wody
kisiel

no iza pól godziny obiad

piękne zdjęcia Mamo Boo :D brzusio uroczy no i gabaryty ma całkiem niezłe...mój po świętach ma całe 85 cm...a zdjęcia wkleję,jak mi cyfrówkę prześlą, bo mój tatuś sprowadza aparat z niemiec..

reklama
Mama Boo super sesja!
Kurcze aparat moja mama zabrala do Polski zrobila mi pare zdjec ale i tak chcialabym wiecej a reszte mam tylko na komorce.
Chyba sobie kupie jednorazowke i wywolam no bo musze miec jakas pamietke prawda??????? ;)

Do góry