reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

Aniaaa ja też widzę twoje zdjęcie! Faktycznie brzusio jeszcze mały ale jeszcze masz czas;-)

A ja jakieś 2 mies temu kupiłam ciążową spudniczkę taką z golfem ale nie mogę w nią wejść:szok: Nie wiem jak to się stało bo mierzyłam i myślałam że będzie do końca ciąży:baffled:
Ale najwięcej kilo przybyło mi na brzuchu więc już po spudnicy:-(
Mam nadzieję że reszta ciuchów będzie ok bo są bardziej rozciągliwe:-p

reklama
A co do mleka to po Zosi, bardzo krociutko karmilam piersia, ja troche sie brzydzilam swoim mlekiem ale jak figlowalismy z m. to on mowil ze smakuje jak normalne mleko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
:laugh2::laugh2::laugh2:
Madzia, u nas bylo podobnie. Po krotkiej sesji figli oboje szlismy pod prysznic, bo mleko bylo wszedzie. I dlatego karmilam Julke do 5 mies., bo najzwyczajniej mialam dosyc zmieniania koszulek co chwila. Zdarzalo sie tez tak, ze jak musialam gdzies pojechac do urzedu do innego miasta i niespuscilam sobie w trakcie mleka, to tez wychodzilam z dwoma plackami na koszulce.... :laugh2::laugh2::laugh2: Co do smaku, chyba M. go lubil :))))

Aniaaa zgrabniutki brzusio :tak:
dziewczyny mi przy pierwszej ciąży też biust się nie powiększał, za to po porodzie hoho :-) kolosalna różnica. A z tym figlowaniem to dokładnie jak piszecie, mleko wszędzie i to mrowienie w piersiach nie wiadomo czy z podniecenia czy z nadmiaru mleka :-D
Teraz jest inaczej biuścik się powiększył z B do C podczas ciąży.
Acha i może zdziwię niektóre z Was ale ja miałam pokarm przez 3 lata i 2 tygodnie (wtedy mój syn ostatni raz dostał cyca na dobranoc :-)) niektóre ze znanych mi osób określiły że to nienormalne albo wręcz chore, ale panie doktor z którymi miałam wtedy kontakt nie miały nic przeciwko. Oczywiście kiedy Seba już jadł wszystko to cyc był tylko na dobranoc. Tym razem chciałabym karmić koło 8 miesięcy, maks. rok.

Moja ginekolog mowila, ze kobieta jest w stanie przez caly okres rozrodczy produkowac mleko. Takze wcale mnie to nie zdziwilo, Mirabelko. A mleko mamy jest zdrowym dodatkiem do diety dziecka. Gorzej, jakbys Ty juz nie chciala dac Sebie Cycusia, a on by sie domagal :)
PS. Dziewczyny, w nast. tyg. wklejamy masowo brzuszki, co Wy na to???:tak:

reklama
magdziunia ładny brzusio
znikła mi czerwona kreska ta która miałam koło pepka, wiec to chyba nie rozstęp

Do góry