reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

minisia śliczny "domeczek" i śliczna mamusia:-)
czarna79 Twój brzuszek to taki jakbyś piłeczkę połknęła. Patrząc na to zdjęcie z przodu chyba bym się nie zczaiła, że Ty w ciąży jesteś. Ale to moment Ci zleci po porodzie, wszystko co nabyłaś w czasie ciąży. Fajnie tak...:tak:

reklama
Minisia mamy podobne brzucholki;-)
Czarna Twój globusik wygląda jeszcze na niewielki;-) Ale tuniczkę masz fajową.

Minisiu śliczny brzunio :-)

Czarna sesyjka super a brzusio - taka piłeczka.

To i ja wkleję swoje dzisiejsze brzunio.

I wydaję mi się, że brzunio stoi w miejscu - a cm więcej jest.
Może to złudne, bo mam brzuszek widoczny na codzień.

Dziękuje
Mi każdy mówi inaczej jedno ze mały inni ze wielki:szok: Ale ja na takie komentarze mam uszy pełne wosku:-p

Magdziunia no no no twój apartamencik ładniutki już. Maleństwo ma gdzie szaleć i nie dziwota ze nie wiesz kogo pod serduchem nosisz bo maluch ma gdzie sie chowac:-p

Masz rację Czarna - ale stwierdziłam, że poczekam już do porodu i nie chcę wiedzieć jaka płeć ;-):-D chyba, że lekarz się wygada hehehehe.
Ale mimo tego sporawego apartamentu, dzidziuś uciska mi na pęcherz i latam do łazienki w nocy chyba ze 4 razy :baffled:

Magdziunia ale śliczny brzuszek i promienna mamusia :-):-)
A jakie piękne tło :-p;-). Eh dziewczyny , ale macie piękne apartamenta, tylko pozazdrościć :tak::happy:

reklama
Do góry