reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

moje koty w ogole nie reaguja na moj brzuch a slyszalam juz wiele historii o tym ze sie z upodobaniem klada na brzuchu ciezarnej albo przytulaja do niego. wiekszego rozmiaru tez nie zauwazyly ;P

reklama
a moja suczka chyba czuje, że ktoś mieszka w brzuszku, bo ostatnio jak przykucnę, żeby się z nią pobawic, to siada mi między nogami:))) i przytula się do brzuszka labo "głaszcze" łapką. Jak chce się poprzytulac, to nas woła łapką tak fajnie i jak ją głaszczemy, to ona nas też głaszcze.

Mój brzuszek - 30tc

Załączniki

• DSC05489..jpg
    DSC05489..jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC05490..jpg
    DSC05490..jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 43
Martina, zgrabniusi brzucholek - i rzeczywiście niewielki..
U mnie w brzuchu już 95 cm, w sumie nie rośnie w obwodzie tak bardzo ale brzuch naprawde rośnie. A skórę na brzuchu mam tak napiętą, że brzuch mi wręcz "połyskuje"... jesssuuuu, jak to brzmi..

Oleśka a ta Twoja dzisiejsza wizyta to z usg?
bo przecież niedawno byłaś...
Nieeee, dzisiaj tylko kontrolka była. Mam przyjść za miesiąc.
A kilogramy??? Jedynym pocieszeniem jest to, że nie przytyłam tak jak w ostatnich miesiącach 4 kg, tylko 2 kg.
Ale co z tego, jak ważę 85 kilogramów!!!!:szok::wściekła/y::no::szok::wściekła/y::no:

To ja też mogę się troszkę podzielić, tak z 2-3 rozmiary mogę oddać, bardzo chętnie oddam tak żeby z H znów wrócić do E, bo z takim rozmiarem mi było najlepiej.
To ja poproszę jeden rozmiarek. Jakieś zapisy trzeba robić, czy decyduje kolejność zgłoszeń?;-):tak:

reklama
Do góry