reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Mi nikt nie wierzy jak mówię, że jestem w ciąży. Przytyłam 6 kg od samego początku i najbardziej objawia się to w ..za ciasnych spodniach. Mogę się jeszcze dopiąć (chociaż coraz trudniej), coś tam odstaje ale nie jest to typowy, ciążowy brzuszek. (Chyba ma jeszcze trochę czasu do pokazania się) Myślę, że się pojawi 'na dniach' bo zauważyłam jego znaczny wzrost w ciągu ostatnich dni... jednak mimo to zazdroszczę mamom które mają juz pokaźne brzuszki. :)

O, Melodie, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?:-) Znowu zgubiłaś hasło?;-):-) Pewnie po prostu masz mało czasu, daj znać na głównym wątku co u Ciebie:happy2:

hehehe ja jak narazie przez 6miesiecy przytylam 3kg, na poczatku schudla 3 i teraz jestem w wadze ktora mialam na poczatku ciazy, mam nadzieje ze jakos to powoli zleci i wiecej niz z NIkola nie przytyje a z reszta po porodzie trzeba tyle biegac kolo maluszka ze szybko sie zgubi kg a jeszcze jak sie karmi piersia to dziidzia sama wyciaga i mamusia chudnie:))

O, Melodie, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?:-) Znowu zgubiłaś hasło?;-):-) Pewnie po prostu masz mało czasu, daj znać na głównym wątku co u Ciebie:happy2:

Tym razem coś innego. Przeprowadziłam się do teściów z moim lubym. Stracił pracę więc chcąc nie chcąc musieliśmy oszczędzać a najlepiej oszczędzać na czymś co pożera (dosłownie) całą moja pensję - czynsz, opłaty etc. ;) Minusem okazał sie problem dostepu do internetu. Obecnie walczymy z mlodszą siostrą mojego męża o miejsce na nasz kabelek. :) Młodsza siostra ma 10 lat więc walka jest nierówna, ma za sobą rodziców ;) hehe.

3 kg! Wow. Ja z miejsca przytyłam 3 kg w pierwszym miesiącu bo zaczęłam normalnie jeść (sniadanie obiad, kolacja). :)

no 3kg ale teraz to jem i jem dlatego zaczelam tyc no i bobas juz troszke urosl przeciez a na poczatku schudlam bo mialam wstret do jedzenia, wszystkie zapachy jedzenia mi przeszkadzaly a w pierwszej ciazy tez tak mialam i ogolnie 10,5kg przytylam:)) naprawde babeczki taka prawda, w nocy trzeba co chwile wstawac do maluszka i kalorie leca a do tego jak ktos karmi butla (ja niestety musialam) to trzeba tez wstac i poki sie przygotuje mleko to tez sie nabiegacie:)) iwec chudnie sie chudnie:)) do gory uszy dziewczyny:)) to jedyny okres w ktorym mozna przytyc bez wyrzutow sumienia, oczywiscie w granicach normy hehhehehehheheh:pP

reklama
To i ja się pochwale moim brzuchalem w 25tc
Juz jest duży i widoczny!!!:tak:dla porównania 21tc

Załączniki

• 25tydzień.jpg
    25tydzień.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 1.jpga.jpg
    1.jpga.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 40
Do góry