reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jak na 26 tc to bardzo zgrabniutki)
Kurcze dziewczyny wszystkie macie śliczne te brzuszki :-).Może ja tez się odważę wreszcie fotkę wrzucić,tylko najpierw musze ją zrobić .Wogóle to chcę taką fajną sesję ale czekam aż mi jeszcze brzuchol urośnie;-).
natalia_lila
Fanka BB :)
Śliczne brzucholki. Bałam się że ja mam jakiś malutki i że może coś nie tak ze mną jest. Juz prawie wmówiłam sobie małowodzie, albo że dzidziuś nie rośnie. Ale jak patrze na wasze to chyba rośnie mi proporcjonalnie jak Wam wszystkim.
malina29
Mama debiutująca
dziewczyny, normalnie czytając o tym, że przytyłyście tylko 3 kg to ja się nadziwić nie moge,..
ja przytyłam 7,5 kg i nawet stwierdziałm, ze to nie jest źle..ale jak tu teraz w kompleksy nie wpaść...
a brzuszek mi chyba od wczoraj zaczyna znów intensywnie rosnąć. Tośka rośnie na całego
od 2 dni zaczynam jej puszczać chilloutową muzyczkę (aż wstyd, ze tak późno, ale człowiek zabiegany, zalatany, cały czas pracuję). Muzyczka chyba jej się podoba bo zamiast przestawiać mi narządy wewnetrzne , fajnie się uspakaja.
ja przytyłam 7,5 kg i nawet stwierdziałm, ze to nie jest źle..ale jak tu teraz w kompleksy nie wpaść...
a brzuszek mi chyba od wczoraj zaczyna znów intensywnie rosnąć. Tośka rośnie na całego
od 2 dni zaczynam jej puszczać chilloutową muzyczkę (aż wstyd, ze tak późno, ale człowiek zabiegany, zalatany, cały czas pracuję). Muzyczka chyba jej się podoba bo zamiast przestawiać mi narządy wewnetrzne , fajnie się uspakaja.
reklama
Podziel się: