reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

moj gin ma jedna pacjentke z trojaczkami. widzialam ja jak byla w polowie ciazy i w zyciu bym sie nie domyslila. ewentualnie mozna bylo pomyslec ze to blizniaki.
jak bylam ostatnio na ekg to kobieta ktora mi je robila opowiedziala historyjke o corce swojej znajomej. dziewczyna byla w ciazy z blizniakami wiec czesto chodzila na usg. wszystko bylo ok, wyprawka dla blizniakow przygotowana. przy porodzie okazalo sie ze za nimi byl caly czas schowany jeszcze jeden maluch i urodzily sie trojaczki!:p

reklama
moj gin ma jedna pacjentke z trojaczkami. widzialam ja jak byla w polowie ciazy i w zyciu bym sie nie domyslila. ewentualnie mozna bylo pomyslec ze to blizniaki.
jak bylam ostatnio na ekg to kobieta ktora mi je robila opowiedziala historyjke o corce swojej znajomej. dziewczyna byla w ciazy z blizniakami wiec czesto chodzila na usg. wszystko bylo ok, wyprawka dla blizniakow przygotowana. przy porodzie okazalo sie ze za nimi byl caly czas schowany jeszcze jeden maluch i urodzily sie trojaczki!:p

ale numer.
ehh a jak by sie okazło ze u mnie trojaczki to bym sie chyba załamała:-(

Lily super że sie odezwałaś:-D
gratuluje parki i oby jeszcze tak jak pisały dziewczyny wytrzymały w brzuszku ze 4 tygodnie... a ty wiem że dasz radę:tak:
brzusio wspaniały... jak taki miałam w 9 miesiącu... ale było w nim jedno dzieciątko a ty masz komplecik:-D

lily gratuluję parki - i to za jednym razem :-)
a brzuszek konkretny - jak na bliźniaczy przystało :-D

Lily piękne mieszkanko Maluszków.
Zaciskaj nogi kochana i nie wypuszczaj dzieciaczków jeszcze;-)
Oby się udało je tam jak najdłużej zatrzymać.
Gratuluje parki:-)

reklama
Do góry