reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
tak w miare. wczoraj miałam nawet rozwarcie na dwa palce ale naszczescie zahamowali akcje porodową.
chociaz troszke mi juz ciezko. czasem bym wolała juz urodzić

Lily trzymaj sie dzielna Mamusiu!
Nie pozwalaj dzieciaczkom sie rozpakowac! pamietaj ze kazdy dzien dlużej to lepiej dla Maluszkow :tak::tak::tak:
Nie dziwie sie ze Ci ciezko... ale dasz rade :tak::tak:

Lily trzymaj sie dzielna Mamusiu!
Nie pozwalaj dzieciaczkom sie rozpakowac! pamietaj ze kazdy dzien dlużej to lepiej dla Maluszkow :tak::tak::tak:
Nie dziwie sie ze Ci ciezko... ale dasz rade :tak::tak:

no staramy sie . wczoraj to juz byłam pewna ze bede rodzić.
ale naszczescie wszytko sie uspokoiło.
dziękuje ;*

Lily piękny duży brzusio :) dobrze że wczoraj to był fałszywy alarm...jeszcze troszkę musisz wytrzymać...będą podawać ci sterydy na płucka ?

juz wczoraj chcieli ale naszczescie narazie nie ma takiej koniecznosci.
zobaczymy jak sie sytacja dalej rozwinie. narazie jest spokojnie. wszycy spokojni w sumie . poza moim męzem ktory panikuje hehe

reklama
Do góry