reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Wow to pieknie juz wazą :tak::tak:
rzeczywiscie masz cieżko :-(
Wypoczywaj Kochana a mezowi powiedz zeby nie panikowal, bo to nie sluzy ani Mamusi ani dzieciaczkom ;-) bedzie dobrze! :tak:

moj maz to bardziej sie chyab przejmuje odemnie.
ja sie postanowiłam wyluzowac bo stres nie pomoze a moze tylko zaszkodzić

reklama
oj to by był szok...ja tam obstawiam że dojdę do końca kwietnia... nawet moja doktor tak ostatnio coś mi mówiła że pewnie cc będzie 3 tyg przed terminem...wszytsko zależy od chłopaków i szyjki

kochana napewno wytrzymasz. chociaz ja sobie nie wyobrazm np siebie w 37 tygodniu to jaki bedzie moj brzusz dwa razy wiekszy ?
nie dała bym rady:no:

moj maz to bardziej sie chyab przejmuje odemnie.
ja sie postanowiłam wyluzowac bo stres nie pomoze a moze tylko zaszkodzić

Masz racje, nie stresuj sie tylko odpoczywaj, Maluszki na pewno na tym skorzystaja :tak:

Dobrze ze jestes pod opieka lekarzy, oni wiedza co i jak :tak:

Mężowi powiedz zeby zajął sie szykowaniem gniazdka, to nie bedzie mial czasu sie stresować i przejmowac ;-)

Masz racje, nie stresuj sie tylko odpoczywaj, Maluszki na pewno na tym skorzystaja :tak:

Dobrze ze jestes pod opieka lekarzy, oni wiedza co i jak :tak:

Mężowi powiedz zeby zajął sie szykowaniem gniazdka, to nie bedzie mial czasu sie stresować i przejmowac ;-)

pokoik juz wyszykowany chociaz osobiscie go nie widziałam.nawet mi zdjecia nie chce przyniesc:(
mowi ze to ma być niespodzianka.
wczoraj jak zadzwoniłam do niego to był w 15 minut. nawet bez kurtki tylko w roboczym ubraniu hehe:cool::cool:
świrek

my dopiero wymyslamy koncepcję na pokoik...zaczynamy w lutym...
Lily masz kochanego męża...co do brzucha to ja ostatnio widziałam klientkę z trójką w środku to był szok :)

pokoik juz wyszykowany chociaz osobiscie go nie widziałam.nawet mi zdjecia nie chce przyniesc:(
mowi ze to ma być niespodzianka.
wczoraj jak zadzwoniłam do niego to był w 15 minut. nawet bez kurtki tylko w roboczym ubraniu hehe:cool::cool:
świrek
No to jak na tatusia przystało :tak::-):-D
Wiesz co z drugiej strony co sie dziwic... ja osobiscie uwazam ze tatusiowie maja gozej, bo my ciężarówki mamy troche czasu zeby sie przyzwyczaic przez te pare miechow "nosicielstwa" a dla Tatusiow ciaza to jest normalny okres (no moze po za tym ze jego kobitka staje sie bardziej marudna i takia rubensowskich kształtów ;-)) ale my mozemy sie psychicznie przygotowac przez ten czas i bardziej poznac z dzieciaczkami, a takiemu tatusiowi zostaje byc na zawolanie i czekac jak ktos go poinformuje o zaistnialej sytuacji ;-);-)

reklama
No to jak na tatusia przystało :tak::-):-D
Wiesz co z drugiej strony co sie dziwic... ja osobiscie uwazam ze tatusiowie maja gozej, bo my ciężarówki mamy troche czasu zeby sie przyzwyczaic przez te pare miechow "nosicielstwa" a dla Tatusiow ciaza to jest normalny okres (no moze po za tym ze jego kobitka staje sie bardziej marudna i takia rubensowskich kształtów ;-)) ale my mozemy sie psychicznie przygotowac przez ten czas i bardziej poznac z dzieciaczkami, a takiemu tatusiowi zostaje byc na zawolanie i czekac jak ktos go poinformuje o zaistnialej sytuacji ;-);-)

w sumie racja. my sie mozemy przygotowac i wiem kiedy mniej wiecej porod ma przyjsc.
a tatus tylko dostaje informacje "rodzę!!!!" "albo towja żona rodzi!!!!"
jak my to faceci rodzili i by mi ktos powiedział ze moj maz rodzi to bym chyba zemdlała z wraznia:-D:-D

nie no wogole moj maz to tak przezywa to wszystko . troche przesadza czasem

Do góry