reklama
ja przy wzroście 168cm ważyłam przed ciążą od 62-65kg i bardzo się zdziwiłam, że w 8tyg ciąży moja waga wciąż się w tym przedziale mieściła: 63,5kg, a w czasie ostatniego ważenia 3 dni temu miałam 63,3kg
jak na razie nie jest źle, ale muszę uważać, bo u mnie w rodzinie wszystkie kobiety przybierają po 18-20kg wolałabym przytyć podręcznikowo max. do 15kg
mam nadzieję, że mi się uda ;-)
jak na razie nie jest źle, ale muszę uważać, bo u mnie w rodzinie wszystkie kobiety przybierają po 18-20kg wolałabym przytyć podręcznikowo max. do 15kg
ja jestem szczupła, ale mama moja ponoc w ciązy bardzo duzo tył a i zawsze jej zostawało... więc ja się trochę boje...ja przy wzroście 168cm ważyłam przed ciążą od 62-65kg i bardzo się zdziwiłam, że w 8tyg ciąży moja waga wciąż się w tym przedziale mieściła: 63,5kg, a w czasie ostatniego ważenia 3 dni temu miałam 63,3kg
Ja przed ciążą ważyłam 63-65 więc też nie małoteraz 63 z czego się cieszę .W pierwszej ciąży przytyłam 20kg i mimo,iż Filip ma 5lat to nie udało mi się zrzucić oponki z brzuszka więc cały czas wyglądam na 4miesiącTeraz nie chciałabym przytyć 20kg ,bo wiem,że nie jest łatwo pozbyć się tłuszczyku
Ja zaobserwowałam, że nie tyje wiele na to co jem i jak jem. A jem ogromnie duzo i ogromnie często bo chodzę cały czas głodna. Jem rzeczy których przed ciążą nie jadłam ze względu na dietę (o tym juz wspominałam gdzies tam ) Przytyłam troszeczkę na początku - reakcja organizmu na zmianę diety i teraz stoje sobie w miejscu To dobrze
reklama
Podziel się: