reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

4321763[/COLOR]]To ja przed ciążą miałam taki, już w 4 tygodniu był znacznie większy:cool2:

...lekarz powiedział mi wczoraj, że dzidzia jest malutka, może to dlatego...:-)
Ale mam tak, ze rano jest tak jak na zdjęciu, a już wieczorem kulka jest znacznie większa, pomimo że wcale dużo nie jem, wręcz czuję jakbym miała ściśnięty żoładek, Mogę jeść tylko małe porcje. Też tak macie? Może dzidzia ściska mi żołądek?:-D

reklama
Jakbym zrobiła sobie zdjęcie wieczorem to byście mnie wywaliły co najmniej do marcówek:laugh2: A jem też raczej niewielkie porcje za to często.
hahahaha a ja róznie czasem mam dzien ze jem tylko chleb z masłem, a czasem mam duży apetyt, jem z reguły:
- sniadanie
- przekąska
-obiad
- przekaska
-jogurt
-kolacja :)

hahahaha a ja róznie czasem mam dzien ze jem tylko chleb z masłem, a czasem mam duży apetyt, jem z reguły:
- sniadanie
- przekąska
-obiad
- przekaska
-jogurt
-kolacja :)

No zazdroszczę, jesz jak wróbelek....

U mnie z żarciem masakra wrzucam w siebie wszystko co wpadnie w moje rece lub oczy... :szok: bedę pulpetem na koniec
a mialam sie pilnować z dietą :)

Choc dziwne bo waga od 3 tyg stoi w miejscu

No zazdroszczę, jesz jak wróbelek....

U mnie z żarciem masakra wrzucam w siebie wszystko co wpadnie w moje rece lub oczy... :szok: bedę pulpetem na koniec
a mialam sie pilnować z dietą :)

Choc dziwne bo waga od 3 tyg stoi w miejscu
ha ha ha tylko u mnie waga idzie do góry już 2 kg od 3 tygodni poszło!!

Ja dziś stanę oko w oko z przerażająca prawdą :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: czytajcie z wagą :eek: ciekawe co wskaże ten wróg nr jeden wszystkich kobietek:confused2: co prawda w ciąży kazdy kg powinien być słodki no ale jak już wszystkie dobrze wiemy nie powinnyśmy się kierowac naszymi prababkami i jesc za dwoje tylko dla dwojga :tak: ja przepisowo chciałabym przytyć max. do 15 kg. czy to bedzie realne zobaczymy:sorry: dam Wam znac moje drogie na weekendzie czy mi przybyło, ubyło czy stoi w miejscu
Buziaki dla brzucholków:-)

Ja po wizycie czyli fachowym ważeniu... od początku na plusie 0,5 kg więc jest ok:-)
Alutka tylko 0,5kg :shocked2: super:happy: ja z moimi wymiotami strasznymi nie schudłam ani gramika :shocked2: a przytyłam cały 1kg:szok: (w 8tyg ciazy) ciekawe jakim cudem :confused2: zobaczymy co bedzie teraz kiedy wymioty juz mi nie dokuczaja za to apetyt sięga zenitu :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Spokojnie mi właśnie zaczynają przechodzic nudności i zaczyna się apetyt... chyba długo nie utrzymam swojej wagi ale przecież ważę 64 kilogramy więc mam zapas sadełka:tak:

reklama
Moja droga ja miałam wyjściowa wage 62 kg także tez nie mało ;)
Aha a powiem wam jeszcze że te kg to różnie tez widać, moja kolezanka w 22tyg miała już na plusie 11kg a naprawde po niej nie widać......dziwne

Do góry