reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Ja juz wyglądam ciążowo:-)
brzuszek wystaje, nawet niestety większość koszul pracowych mam za małych...
ale to dobrze... tak ma być:tak:

reklama
dziewczyny- shyangel, Alutka17 pokażcie zdjęcia, bo nie uwierzę :-p:-p
a prosze bardzo już pokazuje :-p
Zdjęcie ciulowej jakości bo szczelone na chybcika :rofl2: ale coś tam widać
zdjęcia z dziś czyli 20tydzień i 3 dzień

Załączniki

• Zdjęcia-22.jpg
    Zdjęcia-22.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcia-23.jpg
    Zdjęcia-23.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
:eek: dziś przeszłam prawdziwy szok! waga w 17t5d podskoczyła mi o 3kg.. ale winię za to wczorajsze obżarstwo (mega paczka chipsów, batoniki, koktajle bananowe itd itp) :wściekła/y: pocieszam się tylko tym, że u lekarza ważą po obiedzie i w ciuchach

Awru nie przejmuj się, masz świętą rację, po dniu biegunki miałam 1,5 kilo na minusie:sorry: A po obżarstwie i zaparciu 2 na plus:eek:
Tak że trzeba wziąć pod uwagę pewien margines błędu :-d

reklama
Do góry