reklama
magda102
Fanka BB :)
A podziękował
a ja dziś miałam rano małą podłamkę.
założyłam jeansy i bluzkę i w płacz. poczulam się gruba!
spodnie sprzed 3 dni jeszcze pasowały a teraz? nie mogłam się dopiąć i sadło wszędzie wystawało :-( bluzka podwijała się ukazując brzuch.
przestałam to ogarniać, że tak szybko tyję, bo w ciągu 2 tygodni 2 kg mi przybyło dziwię się bo chyba normalnie jem z tym ze więcej owoców, ale chyba od mandarynek się nie tyje?
u lekarza weszłam na wagę i jest od początku ciązy 4, 5 kg
wiem, niektóre z Was więcej już przytyły ale dla mnie to szok
założyłam jeansy i bluzkę i w płacz. poczulam się gruba!
spodnie sprzed 3 dni jeszcze pasowały a teraz? nie mogłam się dopiąć i sadło wszędzie wystawało :-( bluzka podwijała się ukazując brzuch.
przestałam to ogarniać, że tak szybko tyję, bo w ciągu 2 tygodni 2 kg mi przybyło dziwię się bo chyba normalnie jem z tym ze więcej owoców, ale chyba od mandarynek się nie tyje?
u lekarza weszłam na wagę i jest od początku ciązy 4, 5 kg
wiem, niektóre z Was więcej już przytyły ale dla mnie to szok
Agnieszka77
Ja się jeszcze trzymam na minusie ok 3 kg.Ale przez to szczegółowe badania mam zrobić,łącznie z tarczycą i ferrytyną :-(Ale brzuch już mam;-) Co do spodni najlepiej się sprawdzają te z golfem:-) Z górą kombinuję i sprawdzają się tylko przedłużane bluzki i swetry.A sukienki tunikowe.Tylko rajstopy lub legginsy muszą być dla ciężarnych,bo inaczej uciskają brzuch.Aha i znów powiększył mi się biust,staniki 80D są juz małe,a wiekszych nie ma w sklepach...Mierzyłam się mam 100cm w biuscie
jaszczurka86
Ja 4kg na plusie ale wszystko idzie tylko w brzuszek...Już jest spory ale łady...taka piłeczka.:-)
ruda80
Ja cały czas na -2 ,ale brzuszek od 2 dni lekko widoczny ,zwłaszcza wieczorem :-)
jaszczurka86
Ja długo miałam malutki lekko widoczny, wieczorami bardziej...Ale teraz z dnia na dzień jest większy i okrąglutki :-)Bardzo mi się to podoba...dzidzia rośnie:-)
reklama
anusiak-białystok
U mnie na razie 1kg na +. Oby tak dalej ;-) Brzuchol tez już taki większy,ale spodnie jeszcze się zapinają :-) Jutro dzień ważenia,mierzenia i zdjęć,więc wrzucę i mojego puzona
Podziel się: