reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A oto moja bambaryłeczka 17t6d :-)
Śliczny no nie? Wybaczcie, ale w naszym stanie skromne być nie musimy :-D

Załączniki

• kopia.JPG
    kopia.JPG
    43,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
a ja dziś miałam rano małą podłamkę.
założyłam jeansy i bluzkę i w płacz. poczulam się gruba!
spodnie sprzed 3 dni jeszcze pasowały a teraz? nie mogłam się dopiąć i sadło wszędzie wystawało :-( bluzka podwijała się ukazując brzuch.
przestałam to ogarniać, że tak szybko tyję, bo w ciągu 2 tygodni 2 kg mi przybyło :wściekła/y: dziwię się bo chyba normalnie jem z tym ze więcej owoców, ale chyba od mandarynek się nie tyje?:wściekła/y:
u lekarza weszłam na wagę i jest od początku ciązy 4, 5 kg:szok:
wiem, niektóre z Was więcej już przytyły ale dla mnie to szok:szok:

Ja się jeszcze trzymam na minusie ok 3 kg.Ale przez to szczegółowe badania mam zrobić,łącznie z tarczycą i ferrytyną :-(Ale brzuch już mam;-) Co do spodni najlepiej się sprawdzają te z golfem:-) Z górą kombinuję i sprawdzają się tylko przedłużane bluzki i swetry.A sukienki tunikowe.Tylko rajstopy lub legginsy muszą być dla ciężarnych,bo inaczej uciskają brzuch.Aha i znów powiększył mi się biust,staniki 80D są juz małe,a wiekszych nie ma w sklepach...:shocked2:Mierzyłam się mam 100cm w biuscie:zawstydzona/y:

reklama
U mnie na razie 1kg na +. Oby tak dalej ;-) Brzuchol tez już taki większy,ale spodnie jeszcze się zapinają :-) Jutro dzień ważenia,mierzenia i zdjęć,więc wrzucę i mojego puzona :-D

Do góry