reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Fanaberią jest spanie w skarpetkach 12 m-cy w roku :-D Nie ważne zima,czy lato, ja zawsze w skarpetkach.:-p Na porodówkę też biorę,bo przez tyle godzin na pewno w stópki zmarznę :sorry:
anusiak,musowo do porodu skarpetki!!!!

w szkole rodzenia mowili o tym aby brac skarpetki bo naprawde bardzo sie marznie w nogi wiem na swoim przykladzie i takie przed kostke najlepiej bo moga pouchnac nogi

alutka nie ma to jak ciężka praca ;-) a brzuszek już ładnie widoczny nawet przez ciuszki..
anusiak kurcze jakiś spory ten Twój brzuszek się wydaje.. na tych fotkach z albumiku jest sporo mniejszy.. chyba zaczął Ci rosnąć w ekspresowym tempie :yes: no ale najważniejsze, że prezentuje się świetnie :-)

no i widzę, że mamy kolejną białostocczankę wśród nas - jeszcze trochę i my będziemy liczne spotkania organizować :-D

A ja zapomniałam napisać wczoraj że mam 9 kg do przodu:szok:...ale doktorka kazała się nie martwić ..bo moja macica ma wielkość jak macica w 24 tyg ciąży pojedynczej ...więc co będzie po świętach ... będę bałwankiem:-D

reklama
A ja zapomniałam napisać wczoraj że mam 9 kg do przodu:szok:...ale doktorka kazała się nie martwić ..bo moja macica ma wielkość jak macica w 24 tyg ciąży pojedynczej ...więc co będzie po świętach ... będę bałwankiem:-D
Ja na początku się ucieszyłam, bo myślałam po zejściu z wagi, że przez miesiąc przytyłam kilogram, ale położn wyprowadziła mnie z błędu i powiedział, że 3 kg. Tak więc mam 8 kg do przodu!!!!!:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:
Czyli wydaje mi się, że będzie to samo co w poprzedniej ciąży 25 na plusie. Załamałam się.:-:)-(

Do góry