reklama
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Fanaberią jest spanie w skarpetkach 12 m-cy w roku Nie ważne zima,czy lato, ja zawsze w skarpetkach. Na porodówkę też biorę,bo przez tyle godzin na pewno w stópki zmarznę
anusiak,musowo do porodu skarpetki!!!!Fanaberią jest spanie w skarpetkach 12 m-cy w roku Nie ważne zima,czy lato, ja zawsze w skarpetkach. Na porodówkę też biorę,bo przez tyle godzin na pewno w stópki zmarznę
w szkole rodzenia mowili o tym aby brac skarpetki bo naprawde bardzo sie marznie w nogi wiem na swoim przykladzie i takie przed kostke najlepiej bo moga pouchnac nogi
filonka
to ja tylko czasami spie w skarpetkach.... ale i to w nocy je przez sen wyrzucam bo mi za goraco sie robi:-)
anusiak-białystok
O widzisz! Miałam czuja normalnie
No i po Nowym Roku trzeba do szkoły sie zapisywać
No i po Nowym Roku trzeba do szkoły sie zapisywać
awru
alutka nie ma to jak ciężka praca ;-) a brzuszek już ładnie widoczny nawet przez ciuszki..
anusiak kurcze jakiś spory ten Twój brzuszek się wydaje.. na tych fotkach z albumiku jest sporo mniejszy.. chyba zaczął Ci rosnąć w ekspresowym tempie no ale najważniejsze, że prezentuje się świetnie :-)
no i widzę, że mamy kolejną białostocczankę wśród nas - jeszcze trochę i my będziemy liczne spotkania organizować
anusiak kurcze jakiś spory ten Twój brzuszek się wydaje.. na tych fotkach z albumiku jest sporo mniejszy.. chyba zaczął Ci rosnąć w ekspresowym tempie no ale najważniejsze, że prezentuje się świetnie :-)
no i widzę, że mamy kolejną białostocczankę wśród nas - jeszcze trochę i my będziemy liczne spotkania organizować
anusiak-białystok
Sporo większy jakoś się rozrasta
martyna222
udało się ! :)
A ja zapomniałam napisać wczoraj że mam 9 kg do przodu...ale doktorka kazała się nie martwić ..bo moja macica ma wielkość jak macica w 24 tyg ciąży pojedynczej ...więc co będzie po świętach ... będę bałwankiem
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja na początku się ucieszyłam, bo myślałam po zejściu z wagi, że przez miesiąc przytyłam kilogram, ale położn wyprowadziła mnie z błędu i powiedział, że 3 kg. Tak więc mam 8 kg do przodu!!!!!A ja zapomniałam napisać wczoraj że mam 9 kg do przodu...ale doktorka kazała się nie martwić ..bo moja macica ma wielkość jak macica w 24 tyg ciąży pojedynczej ...więc co będzie po świętach ... będę bałwankiem
Czyli wydaje mi się, że będzie to samo co w poprzedniej ciąży 25 na plusie. Załamałam się.:--(
Podziel się: