reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

ja też obstawiam na bliźniaki.
a płec? hmmm to moze 2 dziewczynki, bo na fot=rum tak mało dziewczynek jak narazie ;-)

reklama
to juz tak czworaczki zeby bylo do pary
obstawiajcie po 15 bede wiedziec
i zobaczymy która z was najcelniej obstawiała:-):-p

Asia.k - ale to nie wiesz jeszcze czy ciaza pojedyncza czy podwójna, to piersze usg dopiero przed soba? Przepraszam że pytam, ale nie wiem, czy pisalas o tym?

estragon- zerknij na strone 40, tam odpisałam Ci na Twoje pytanie:)

aga- faktycznie;D a Ty wiesz czy bedzie chłopiec czy dziewuszka?

estragon- zerknij na strone 40, tam odpisałam Ci na Twoje pytanie:)

aga- faktycznie;D a Ty wiesz czy bedzie chłopiec czy dziewuszka?
nie ja jeszcze nie wiem, lekar zpowiedział, że do połówkowego mnie przetrzyma, ale jak sie wkurze to przed swietami pojde do innego , bo chciałam mojemu m eżowi pod choinke prezent zrobić w postaci płci :-)
P.S. marzy nam się dziewuszka

O no tak! No to rzeczywiście!!! może być niezły suprise - masz tremę przed wizyta?
w każdym razie życze udanego usg i zdrowiutkiego dzieciaczka / lub zdrowiukich dzieciaczków :-)

reklama
Do góry