nie przesadzaj jesteś w ciązy. musi zacząć rosnąć.a ja mam wrazenie, ze juz dosyc spory.. moze przez to ze zawsze mialam plaski brzuszek;-)
reklama
ja całe zycie miałam płaski, a wręcz wklęsły, więc teraz sięcieszę ze zaczał rosnąć...ale ja sie ie martwie;-) ciesze sie jak rośnie bo to znak, ze malenstwo rosnie:-)
ja całe zycie miałam płaski, a wręcz wklęsły, więc teraz sięcieszę ze zaczał rosnąć
Ładniutki brzuszek, tak delikatnie widać, ze rośnie a przy wzroscie 155cm ile ważyłaś, jesli moge zapytac i czy bardzo przytylas ?
przed ciążą 42 kg, waga teraz 45, czyli + 3 kg, ale mieszczę się jeszcze we wszystkoŁadniutki brzuszek, tak delikatnie widać, ze rośnie a przy wzroscie 155cm ile ważyłaś, jesli moge zapytac i czy bardzo przytylas ?
przed ciążą 42 kg, waga teraz 45, czyli + 3 kg, ale mieszczę się jeszcze we wszystko
a to ładnie:-)
Ja przed ciażą 52 a teraz lekko ponad 56:-) a wzrost 168
W spodnie tez wchodze ale juz nie potrzebuje paska ale zaczynam sie rozpinac dyskretnie;-) a najlepiej to w dresach
to i tak dobrze wyglądasz. ooo dresy ja tez polubiłam
teraz czekam na dostawę bo na allegro coś takiego kupiłam
Najwygodniejsze
Ja jeszcze nie robie zakupów dla siebie ale strasznie mi sie podobaja typowo ciazowe urania, ktore eksponuja nasze brzuszki :-)
reklama
ja też nic nie mam poza tymi spodniami naktóre czekam, ale te bardzo tanio wylicytowałam- 22, 50 z przesyłka za nowe więc spoko.Najwygodniejsze
Ja jeszcze nie robie zakupów dla siebie ale strasznie mi sie podobaja typowo ciazowe urania, ktore eksponuja nasze brzuszki :-)
a ogólnie mam kilka tunik a tak to nic
Podziel się: