reklama
N
nataliak
Gość
wlasnie mi przypomnialyscie o zakupie dresow bo potrzebne do szkoly rodzenia
jaszczurka86
Fanka BB :)
Ja się zastanawiam czy wybiorę do szkoły rodzenia...Nastawiona jestem raczej na cesarkę więc nie wiem czy przyda mi się tamtejsza wiedza, zależy też od informacji jakie można tam uzyskać...:-)
estragon
mamusia synusia:P
a wogole to co myslicie o szkole rodzenia ?
elwiwas dopiero teraz zauważyłam, że też jesteś z Krakowa. Ja się wybieram do szkoły rodzenia, ale nie mam pojęcia gdzie takie szkoły są i ile kosztują? Masz jakieś info? A w ogóle gdzie zamierzasz rodzic?
Ja się właśnie dzisiaj zapisałam:-) Nastawiam się na poród naturalny, więc na pewno przydadzą mi się ćwiczenia itp, ale przede wszystkim chcę chodzić ze względu na mojego męża drogiego:-) Myślę, że my i bez tych szkół dałybyśmy sobie radę i z rodzeniem i z dzieckiem- ale oni skąd niby mają wiedzieć jak kąpać, przewijać itp? Wolę "dać mu szansę" zeby się dowiedział, zawsze coś tam w głowie mu zostanie, niż potem usłyszeć że on nie wie jak.... Nie oszukujmy się kochane, jak panowie będą potrafili zająć się dzieckiem to zawsze będziemy miały 5 min dla siebie:-)
asca
Zaangażowana w BB
reklama
magda102
Fanka BB :)
Jeny ja już musiałam wszystkie moje dżiny schować głęęęęboko do szafy. Kupiłam sobie 3 pary dresów, znaczy spodni - każdy w innym fasonie, wysokie na fajnej gumie razem ze sznureczkiem. 2 pary z tych 3-ech są lekko docieplane takim milusińskim czymś, a że w składzie mają mikrofibrę to będą rosły razem ze mną. Te 3-cie są cieńsze bawełniane na bardzo wysokim ala ściągaczu bez gumy, który mam prawie po szyję, hihihi
Do tego dorzuciłam sobie dres, ale już komplet bluza ze spodniami z weluru
Do tego dorzuciłam sobie dres, ale już komplet bluza ze spodniami z weluru
Podziel się: