reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
estragon, a ile się na tej diecie zrzuca?
Ja też chcę!
Wczoraj oddałam teściówce zarąbistą spódnice, rozmiar 34, ale tak naprawdę z 38. Normalnie wyć mi się chciało. Teściówka nie mogła uwierzyć, że ja w tę spódnicę wchodziłam...
Na nią jest jak ulał...:-(
Ja też chcę!
Wczoraj oddałam teściówce zarąbistą spódnice, rozmiar 34, ale tak naprawdę z 38. Normalnie wyć mi się chciało. Teściówka nie mogła uwierzyć, że ja w tę spódnicę wchodziłam...
Na nią jest jak ulał...:-(
estragon
mamusia synusia:P
pojęcia nie mam, ale jak będziesz jej przestrzegac, to na pewno się uda. Stosując tę dietę lekarze odchudzają ludzi ekstremalnie otyłych nawet o 30-40 kg.estragon, a ile się na tej diecie zrzuca?
Ja też chcę!
zaraz zrobię zdjęcia i wkleję
Moja lekarka zapytała ostatnio czy jestem w ciąży Przejrzałam sie więc w bieliźnie w lusrze stwerdziłam że nie miałam kompleksów bo się mało przeglądałam więc widziałam głównie swoje chude ręce
Więc sie przestawiłam z czterech na trzy posiłki dziennie i na kolację małe musli zamiast jajecznicy i wcześniej a nie jak Kuba już zasnie. W każdym razie nie zamierzam się głodzić, bo u mnie wtedy efekt jojo gwarantowany... Ciekawe czy coś z tego wyjdzie?... Z plecami już jest lepiej, ale jeszcze się boję ćwiczyć
Więc sie przestawiłam z czterech na trzy posiłki dziennie i na kolację małe musli zamiast jajecznicy i wcześniej a nie jak Kuba już zasnie. W każdym razie nie zamierzam się głodzić, bo u mnie wtedy efekt jojo gwarantowany... Ciekawe czy coś z tego wyjdzie?... Z plecami już jest lepiej, ale jeszcze się boję ćwiczyć
Oleśka1977
Nikita, tak tak, lepiej częściej a mniej.
Tyle że u mnie to nie działa, bo jakbym miała 5 razy przygotowywać sobie posiłek, 5 razy zmywać itd, to mi się nie chce i wolę się nażreć raz a porządnie...
Wczoraj jak dawałam tę spódnicę teściówce zaczęłyśmy się zastanawiać, czy nie powinnam iść do dietetyka. Razem z P. Ale nie wiem, jak to się odbywa. To są prywatne wizyty, czy państwowe? Jaki jest koszt, co tam się dzieje? Badania jakieś zlecają? Ktoraś coś wie?
Tyle że u mnie to nie działa, bo jakbym miała 5 razy przygotowywać sobie posiłek, 5 razy zmywać itd, to mi się nie chce i wolę się nażreć raz a porządnie...
Wczoraj jak dawałam tę spódnicę teściówce zaczęłyśmy się zastanawiać, czy nie powinnam iść do dietetyka. Razem z P. Ale nie wiem, jak to się odbywa. To są prywatne wizyty, czy państwowe? Jaki jest koszt, co tam się dzieje? Badania jakieś zlecają? Ktoraś coś wie?
estragon
mamusia synusia:P
hmmm, ale żadne z was chyba nie ma otyłości? Wiem, że w przypadku otyłości jest najpierw konsultacja u lekarza, jakieś badania, a później szkolenie dietetyczne, ale poniżej jakiegoś tam bmi nie chcą przyjmowac państwowo.Nikita, tak tak, lepiej częściej a mniej.
Oleśka1977
A jakoś prywatnie bez całej szopki można iść? Ja to jeszcze dam radę, ale mój P. ma tzw otyłość brzuszną, wielki podwójny podbródek, męczy się chłopina. No ale jak je tony żarcia to nie dziwne...
reklama
N
nataliak
Gość
a to mozna na nfz isc do dietetyka? myslalam ze tylko prywatnie. na ogol jedna taka wizyta kosztuje 200-300zl, wszystko oczywiscie zalezy od miasta.
ja ponoc chudne, to slowa malza a on mi bezlitosnie mowil jak tylam albo waga stala w miejscu wiec mu wierze ;P
ja ponoc chudne, to slowa malza a on mi bezlitosnie mowil jak tylam albo waga stala w miejscu wiec mu wierze ;P
Podziel się: