reklama
estragon
mamusia synusia:P
eee tam, diety od poniedziałku się zaczynaestragon, ja sie przyłączam, ale od wtorku
2 dni uderzeniowej i 21 naprzemiennej, trzecią sobie daruję, ale będę się pilnowac racjonalnie odżywiając, bo od świąt codziennie zjadam lody:/
Frigga
Fanka BB :)
u mnie waga stoi od 2,5 tyg czytałam,ze na dukanie zdarza sie zastoj,staram sie pic duuzo ok 2,5l dziennie i juz nie moge patrzec na otręby...ale poczekam jeszcze troche i jak waga nie ruszy to koncze z dukanem;( A moze cos zle robie wiem ,wiem alko zakazane i raz sie zdarzylo,i 3 snickersy w ciagu całej diety...ale na szczescie waga stoi,nie rosnie :-)
Ostatnia edycja:
estragon
uuu, ja nie jestem teraz na diecie, a otręby i tak wcinam uuuuwielbiam je
Dzięki nim nie miałam żadnego problemu z zaparciami na dukanie, a jak tylko skończyłam dietkę i przestałam je jeśc (trwało to z tydzień), to przez 5 dni nie byłam w toalecie:/ Teraz jem codziennie owsiankę i jest super.
Dzięki nim nie miałam żadnego problemu z zaparciami na dukanie, a jak tylko skończyłam dietkę i przestałam je jeśc (trwało to z tydzień), to przez 5 dni nie byłam w toalecie:/ Teraz jem codziennie owsiankę i jest super.
lenkaa*
Fanka BB :)
Ja na swojej od zeszłego piątku mam -3kg, ale trzeba brać pod uwagę, że zmachałam się przy malowaniu mieszkania, więc sporo spaliłam. Myślę, że tak do przyszłego tygodnia jeszcze ze 2 kg pójdą. Potem jeszcze tylko zrobić porządek ćwiczeniami z brzuchem i taka lekka dieta wiosenno - letnia, na sezonówkach, co by jeszcze ze dwa kilosy poszły - ale to na spokojnie. Ważne, żeby się mieścić w ciuchy sprzed ciąży, bo nie zamierzam garderoby wymieniać.
reklama
estragon
buu a u mnie +4 kg. Od 3 dni zabieram się za dukana i ciągle nie mogę się przełamac...Ale wyglądam już jak obła foka. Niby 4 kg, ale różnica kolosalna- i znowu mam wielką gębę:/.
krewetka ja chcesz, to mogę ci wrzucic tutaj jadłospis na 7 dni diety 1200 kcal
krewetka ja chcesz, to mogę ci wrzucic tutaj jadłospis na 7 dni diety 1200 kcal
Podziel się: