Wonka, ale ja stopniowo zaczęłam, najpierw w dzień dawałam butlę, a po kąpieli i w nocy cyca, potem po kąpieli tez butla i w nocy cyc, a ostatnio już sama butla:-) i młody już wie, że jak macham butlą, to wie,że to mleko i się cieszy :-) kładzie się wtedy ładnie sam i czekam, dostaje butlę, sam trzyma i pije do końca :-)
a! i nie wiem, czy to zasługa butli, czy zmiany klimatu, ale młody wstaje tylko 2 raz. raz o 22 żeby go wziąć już do łózka i potem o 3 na mleko i śpi do 6.30
krewetka to ty bardzo mało jesz
ja dziś już zjadłam: śniadanie 3 kromki z żółtym serem, potem 3 cukierki trufle w czekoladzie, na obiad barszcz czerwony, a na drugie makaron z mielonym, pieczarkami i sosem :-) a gdzie deser? podwieczorek? kolacja? heehhe
mama moja ciasto 3 bita zrobiła, wiec jak wrócę od fryzjera, to wyżerka czeka ;-)
ale ja będę jadła mniej u siebie ;-) czyli od poniedziałku hehe, a raczej postaram się, może na dłuższe spacery będę chodziła? więcej się ruszała-> sprzątając? ;-)
JustMe dzięki za rozpiskę, tylko kurcze u mnie to jest niemożliwe, abym o 22 jeszcze jadła.. można pominąć to ostatnie żarełko??