reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam:( dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...

dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
wypiłam caffe latte Smakija
pudding karmelowy Smakija
paczkę krówek Werther's Original (czy jakoś tak:p)
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)

w sylwestra pobiłam chyba rekord świata- w ciągu 2 godzin zeżarłam 6 twixów...

a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam:( dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...

dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)

wow!!!

6 twixów...nie zasłodziłaś się???;P

dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)

No trochę dziwne jedzenie jak dla mnie....

Ale twixy nieźle, aczkolwiek mój rekord życiowy to cztery tabliczki mlecznej czekolady jedna po drugiej - lata temu

No to ja teoretycznie wczoraj zaczelam diete..ale wytrwalam do 15...bo jak zobaczylam czekoladki merci to sie skusilam i dieta poszala sie ....piiiiiiiii.... Tak wiec dzis podejscie nr dwa. W domu jest tyle slodyczy ze wysypuje sie z szafek...co prezent to jakies slodycze byly tez...zastanawiam sie czemu to jeszcze tak silnie zakorzenione. Jak bylysmy dziecmi to slodycze dostawalo sie na Mikolaja lub pod choinke bo naprawde bylo o nie trudno...tzn w moich czasach ...ja jestem rocznik 80 heheh...wiec te paczki Mikolajowe z zakladow pracy rodzicow czy w szkole... to byly glownie slodyczowe prezenty..... no ale teraz slodycze to kazdy sobie moze kupic ile chce i kiedy chce :-))))) no i co nazbieralam tego kilogramami i ja mam isc na diete?
a poza tym..cholerka jasna widza bjak wygòadam i jeszcze mnie slodyczami obdarowuja....to chyba jednak zle mi zycza .-)))))

Aaaa. i bedzie jeszcze gorzej bo pojutrze Epifania czyli trzech kroli a tu przychodzi Befana.... czarownica i przynosi dobrym dzieciom slodycz a zlym wegiel czy popiol juz sama nie wiem...nowa jestem w tej tradycji

Ja już zaczęłam dietę,na śniadanko zjadłam tylko jedna bułkę grahamkę :-(Ale nawet się najadłam
Dziewczyny stosujące dietę dukana nie macie skutków ubocznych po niej,bo mozna sie nabawic nie wydolności nerek
polgielka a jaka ty stosujesz dietę?

estragon no no ty to potrafisz słodyczów zjeść:-p

dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)

aż się głodna zrobiłam! lecę do lodówy ;P

reklama
Do góry