Otóż to!no wlasnie ja tez nie umiem sobie pewnych rzeczy odmowic, poswieceniem z mojej strony bedzie np zjedzenie polowy czekolady zamiast calej ;P
reklama
estragon
mamusia synusia:P
a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...
dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
wypiłam caffe latte Smakija
pudding karmelowy Smakija
paczkę krówek Werther's Original (czy jakoś tak)
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)
w sylwestra pobiłam chyba rekord świata- w ciągu 2 godzin zeżarłam 6 twixów...
dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)
malina29
Mama debiutująca
skubana... lubię twixy ale za diabła nie dałabym rady wciągnąć aż 6 ;-Pw sylwestra pobiłam chyba rekord świata- w ciągu 2 godzin zeżarłam 6 twixów...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
wow!!!a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...
dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)
6 twixów...nie zasłodziłaś się???;P
No trochę dziwne jedzenie jak dla mnie....a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...
dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)
Ale twixy nieźle, aczkolwiek mój rekord życiowy to cztery tabliczki mlecznej czekolady jedna po drugiej - lata temu
strega
Fanka BB :)
No to ja teoretycznie wczoraj zaczelam diete..ale wytrwalam do 15...bo jak zobaczylam czekoladki merci to sie skusilam i dieta poszala sie ....piiiiiiiii.... Tak wiec dzis podejscie nr dwa. W domu jest tyle slodyczy ze wysypuje sie z szafek...co prezent to jakies slodycze byly tez...zastanawiam sie czemu to jeszcze tak silnie zakorzenione. Jak bylysmy dziecmi to slodycze dostawalo sie na Mikolaja lub pod choinke bo naprawde bylo o nie trudno...tzn w moich czasach ...ja jestem rocznik 80 heheh...wiec te paczki Mikolajowe z zakladow pracy rodzicow czy w szkole... to byly glownie slodyczowe prezenty..... no ale teraz slodycze to kazdy sobie moze kupic ile chce i kiedy chce :-))))) no i co nazbieralam tego kilogramami i ja mam isc na diete?
a poza tym..cholerka jasna widza bjak wygòadam i jeszcze mnie slodyczami obdarowuja....to chyba jednak zle mi zycza .-)))))
a poza tym..cholerka jasna widza bjak wygòadam i jeszcze mnie slodyczami obdarowuja....to chyba jednak zle mi zycza .-)))))
strega
Fanka BB :)
Aaaa. i bedzie jeszcze gorzej bo pojutrze Epifania czyli trzech kroli a tu przychodzi Befana.... czarownica i przynosi dobrym dzieciom slodycz a zlym wegiel czy popiol juz sama nie wiem...nowa jestem w tej tradycji
M
martika311
Gość
Ja już zaczęłam dietę,na śniadanko zjadłam tylko jedna bułkę grahamkę :-(Ale nawet się najadłam
Dziewczyny stosujące dietę dukana nie macie skutków ubocznych po niej,bo mozna sie nabawic nie wydolności nerek
polgielka a jaka ty stosujesz dietę?
estragon no no ty to potrafisz słodyczów zjeść
Dziewczyny stosujące dietę dukana nie macie skutków ubocznych po niej,bo mozna sie nabawic nie wydolności nerek
polgielka a jaka ty stosujesz dietę?
estragon no no ty to potrafisz słodyczów zjeść
a na mnie w domu zaczynają już wszyscy warczec, że za dużo słodyczy wcinam dzisiaj byliśmy na zakupach, wyobraźcie sobie, że mierzyłam kurtki w 3 różnych sklepach i w każdym rozm. L był za mały... a przed ciążą nosiłam S w porywach M...
dzisiaj zjadłam:
musli z mlekiem
actvie śliwkową
twixa
talerz rosołu
6 koreczków sushi
6 bułeczek śmietankowych
(porażka!!!!!!!)
aż się głodna zrobiłam! lecę do lodówy ;P
reklama
Podziel się: