reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
U mnie bilans po Świętach ważę 51 kg:wściekła/y::szok: Dawno się nie ważyłam,bo przeprowadzka,wyjazdy itp.W Święta sobie nie żałowałam,byłam pewna,że będę na plusie,a tu 3 kg w dół.Podejrzewam,że przez tą tarczycę:-(Nie mogę mniej ważyć,bo nie bedzie mnie widać.Jem wszystko,dużo,a i tak chudnę...:-(

Agnieszko to faktycznie mało ważysz, a ile masz wzrostu???
u mnie dziś było ważenie i dalej waże 57kg ale te 2 kg z brzucha mogłoby ubyć!!!

Mam 164 cm wzrostu,niby nie jest dużo,ale 51 kg to stanowczo za mało,aby wyglądać "zdrowo".
Aga, ja bym wiele dała by taką wagę osiągnąć (mam taki sam wzrost)... a tu po pobycie u rodziców waga w górę a nie w dół.. buuuu. Ale od jutra wprowadzam dietę, od 2 dni przeszłyśmy zupełnie na butlę więc żadna dieta mi nie straszna

Agnieszko hmmm to faktycznie może to wina chorej tarczycy że tak chudniesz mimo że jesz normalnie.
A badałaś sobie tarczycę? Bo ja przed ciążą tsh miałam 0,01 a po ciąży ok września robiłam badania to wyszło 0.1 niby bardzo niskie bo norma to 4-1 ale lekarz nic ni nie zalecił.
Tyle że ja mam normalną wagę, przy wzroscie 168 - 57kg

Mam 164 cm wzrostu,niby nie jest dużo,ale 51 kg to stanowczo za mało,aby wyglądać "zdrowo".
ja przy wzroście 162 cm ważyłam przed ciążą 52 kg, ale jakieś 2 lata wcześniej 49 kg i nie czułam się za chuda, znowu chciałabym tyle waży;(
a tu... 64,5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest jakaś masakra!

Dziewczyny Wy jesteście młode,inaczej się wygląda ważąc niedużo ponad 50 kg mając dwadzieścia pare lat,a inaczej ta sama waga po trzydziestce.Julita moje TSH wynosi< 0,005.

reklama
dziewczyny gratuluje wytrwałości i trzymam kciuki za odchudzające się dziewczyny:-)
Ja od wtorku zaczynam dietę ŻP .Musze sie wkoncu wziasc za siebie

Do góry