tak jest! Kilogram obywatela więcej szansą rozwoju narodu ;-)dodatkowy kilogram po swietach jest obligatoryjny dla kazdego ;P
reklama
calineczkazbajki
W stanie szczęśliwości :)
tak jest! Kilogram obywatela więcej szansą rozwoju narodu ;-)
No to ja się dużo dołożyłam
Agnieszka77
Fanka BB :)
U mnie bilans po Świętach ważę 51 kg Dawno się nie ważyłam,bo przeprowadzka,wyjazdy itp.W Święta sobie nie żałowałam,byłam pewna,że będę na plusie,a tu 3 kg w dół.Podejrzewam,że przez tą tarczycę:-(Nie mogę mniej ważyć,bo nie bedzie mnie widać.Jem wszystko,dużo,a i tak chudnę...:-(
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszko to faktycznie mało ważysz, a ile masz wzrostu???
u mnie dziś było ważenie i dalej waże 57kg ale te 2 kg z brzucha mogłoby ubyć!!!
u mnie dziś było ważenie i dalej waże 57kg ale te 2 kg z brzucha mogłoby ubyć!!!
Agnieszka77
Mam 164 cm wzrostu,niby nie jest dużo,ale 51 kg to stanowczo za mało,aby wyglądać "zdrowo".Agnieszko to faktycznie mało ważysz, a ile masz wzrostu???
malina29
Mama debiutująca
Aga, ja bym wiele dała by taką wagę osiągnąć (mam taki sam wzrost)... a tu po pobycie u rodziców waga w górę a nie w dół.. buuuu. Ale od jutra wprowadzam dietę, od 2 dni przeszłyśmy zupełnie na butlę więc żadna dieta mi nie strasznaMam 164 cm wzrostu,niby nie jest dużo,ale 51 kg to stanowczo za mało,aby wyglądać "zdrowo".
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Agnieszko hmmm to faktycznie może to wina chorej tarczycy że tak chudniesz mimo że jesz normalnie.
A badałaś sobie tarczycę? Bo ja przed ciążą tsh miałam 0,01 a po ciąży ok września robiłam badania to wyszło 0.1 niby bardzo niskie bo norma to 4-1 ale lekarz nic ni nie zalecił.
Tyle że ja mam normalną wagę, przy wzroscie 168 - 57kg
A badałaś sobie tarczycę? Bo ja przed ciążą tsh miałam 0,01 a po ciąży ok września robiłam badania to wyszło 0.1 niby bardzo niskie bo norma to 4-1 ale lekarz nic ni nie zalecił.
Tyle że ja mam normalną wagę, przy wzroscie 168 - 57kg
estragon
mamusia synusia:P
ja przy wzroście 162 cm ważyłam przed ciążą 52 kg, ale jakieś 2 lata wcześniej 49 kg i nie czułam się za chuda, znowu chciałabym tyle waży;(Mam 164 cm wzrostu,niby nie jest dużo,ale 51 kg to stanowczo za mało,aby wyglądać "zdrowo".
a tu... 64,5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest jakaś masakra!
Agnieszka77
Dziewczyny Wy jesteście młode,inaczej się wygląda ważąc niedużo ponad 50 kg mając dwadzieścia pare lat,a inaczej ta sama waga po trzydziestce.Julita moje TSH wynosi< 0,005.
reklama
M
martika311
Gość
dziewczyny gratuluje wytrwałości i trzymam kciuki za odchudzające się dziewczyny:-)
Ja od wtorku zaczynam dietę ŻP .Musze sie wkoncu wziasc za siebie
Ja od wtorku zaczynam dietę ŻP .Musze sie wkoncu wziasc za siebie
Podziel się: