reklama
jeszcze niech kiedyś od Ciebie usłyszę narzekania na brzuch to klapsa na doope dam ;-)
brzusio ładny, arbuzowaty :-) ale 100 już przekroczona co? :-)
Aga aż się poszłam zmierzyć:-) 104 I rozstępy mi wylazły, mam takie same jak Estragon, ale oczywiście na zdjęciu usunęłam sobie;-) Na pamiątkę ma zostać zdjęcie brzucha a nie rozstępów co nie? Pięknie dziękuję za wszystkie komplementy:-), za całą ciążę nie usłyszałam tyle od męża co od Was na to jedno zdjęcie, muszę mu pokazać Wasze posty hihi
Dzięki Chrupcia, sama pupa to rzeczywiście nie, ale kości miednicy mam 10cm szerzej niż przedtem, ciekawe czy to się zrobi spowrotem tak jak było czy już zostanie Moje ukochane obcisłe spodnie i spódniczki już nie założę:-(
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Dzięki Chrupcia, sama pupa to rzeczywiście nie, ale kości miednicy mam 10cm szerzej niż przedtem, ciekawe czy to się zrobi spowrotem tak jak było czy już zostanie Moje ukochane obcisłe spodnie i spódniczki już nie założę:-(
ja tez potwierdzam słowa dziewcząt, że fajowy Twój brzusio.... i rzeczywiście tych 10 cm w bioderkach to tak słabo na zdjątkach widać... a przy odrobinie szczęścia ci się bioderka zejdą... choć mnie się nie zeszły....
reklama
Podziel się: