reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
czy jest oprócz mnie jakaś inna mamusia z 25-tką na plusie? :rofl2:
oj bedzie z czego zrzucać, będzie... ;-)
musze zrobić sobie fotkę i potem znowu będzie "przed" i "po" :-D
Corina ja 3 tygodnie temu miałam 20 na plusie, a ostatnio od wizyty do wizyty, średnio co 4-5 tyg przybywa mi 5 kg, więc w ostateczności pewnie przekroczę nawet 25 ;-)
No, ale po porodzie dietka i powinno być dobrze ;-)

tydzień temu jak malowaliśmy pokój, to coś mi brzuch przeszkadzał, więc poszłam do wc strzelić fotkę, czy faktycznie taki wielki..
i dopiero jak na kompie oglądałam fotkę, to zobaczyłam, co się dzieje w tle :-D:-D
małż się śmieje, że mi kot z brzuszka wychodzi :-D:-D

Załączniki

• 36 tc.JPG
    36 tc.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 73
hi hi mistrzyni :-)
jej ulubione zajęcie, to oglądanie jak woda leci :-)
zawsze jak siusiu robię, to ona czeka aż wodę spuszczę ehehe

Dziewczyny super brzuszki

Olamala napewno nic nie trzeba było upiększać... sliczny

ja narazie na +16... zostały 3 tygodnie więc jeszcze troszkę dobiję

Ja na razie 16 na plusie a mąż mi właśnie kawałek serniczka i śmietanowego ciasta przyniósł no i lody dziś zaliczyłam i watę cukrową.

Ostatnia edycja:
reklama
aga brzuch switniasty a kociczka rewelacja. Ale wiem o czym piszesz bo mojej mamy kociczka jak tylko ktoś idzie do łazienki to ona juz stoi pod drzwiami bo lubi pić wodę z umywalki.

Do góry