reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
hehe, sesyjka to sesyjka - buty tylko na chwilę założone - więc nie było strasznie. Ale butki sa na słupku i są bardzo stabilne, zawsze mi w nich było wygodnie :-)

hi hi ja tam nawet na sesję baleriny ałożyłam :-p
ale chyba na codzień nie chodzisz w tych butkach- po mimo, że takie stabilne??
ja nosiłam szpilki do 5 miesiąca :-) potem już dziwnie się kiwałam na boki heeheh

hi hi ja tam nawet na sesję baleriny ałożyłam :-p
ale chyba na codzień nie chodzisz w tych butkach- po mimo, że takie stabilne??
ja nosiłam szpilki do 5 miesiąca :-) potem już dziwnie się kiwałam na boki heeheh

nie, na codzień wkłądam baleriny albo sportowe butki - zalezy od "stroju". Wystrachałam się żylaków, do których baby w mojej rodzinie mają wielkie tendencje. Ale obcasy nosiłam do końca 7 m-ca

Malina teraz zauważyłam zdjęcia,wyglądasz kwitnąco!Śliczne fotki!

Ja dopiero w następny weekend jestem umówiona z bratową na sesję w studiu.Niewiem co ona wymysli bo bo ma czasem dziwne pomysły :-D.Mam nadzieję żę wszystko będzie ok i wytrzymam w dwupaku do tej sesji,no w koncu zacząłam dopiero 36 tydzień i nie chcę się jeszcze rozpakowywać ;-)

hehe, sesyjka to sesyjka - buty tylko na chwilę założone - więc nie było strasznie. Ale butki sa na słupku i są bardzo stabilne, zawsze mi w nich było wygodnie :-)

Fajne fotki na pamiątkę!:tak: i bardzo mi się podoba Twoja tunika:tak: Ja powiem szczerze, że cały czas biegam w butach na obcasie i jest mi w nich mega wygodnie- mam większość właśnie na takich słupkach i są bardzo stabilne, więc sobie chwalę....

reklama
Do góry