reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Dziewczyny fajne brzuszki;-)
Ja jakoś nie lubię się teraz fotografować i mam tylko kilka fotek ale takie sobie.
Mi w poprzedniej ciąży brzuch wogóle nie opadł,teraz tez nie,.Bardzo cieżko mi się oddycha,już nie wiem jak mam leżeć:crazy:

Poniewaz moj malzonek jutro wyjezdza na tydzien uwiecznilam stan na dzien dzisiejszy zeby nie zapomnial :-p

34tc, 10 kilo na plusie (a dziwne bo przedwczoraj mialam na plusie 11, nie wiem czy jak sie wazylam to bylam taka najedzona, czy nawodniona czy co, ale w ciagu dwoch dni stracic kilo???) Miala ktoras z Was spadek wagi na tym etapie ciazy? No chyba ze przesadzam i to tylko lekkie zachwiania i zaraz nadrobie podwojnie :-D

Załączniki

• Dsc02438..jpg
    Dsc02438..jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 59
Bozuwi, fajny brzuszek:-) Nic się nie martw, dzienne wahania wagi mogą być nawet 3kilo - to ilość wody i jedzenia w organizmie, ilość wizyt w toalecie itd.

Wybaczcie za jakość, ale fotkę robiłam w szpitalnym klozecie w Polanicy Zdr., gdzie po weekendowym pobycie w domu po raz kolejny zostawiłam ojczyma..... :baffled:
A, że nudziłam się więc..... same zobaczcie: oto moje wiszące 109cm w obwodzie :-D

Załączniki

• 36tc.jpg
    36tc.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 36tc (2).jpg
    36tc (2).jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 36tc (3).jpg
    36tc (3).jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 60
malina29 piłka, piłka.... tylko już tak od spodu poobijana, że hej a wszystko od wdrapywania się po schodach - zawsze muszę się skopać :baffled:
Wisi mi ten brzuch już tyle czasu, że momentami mam wrażenie, że albo zaraz mi cała macica wypadnie z zawartością albo zacznę rodzić. Chwilę postoję to zaraz mnie rwie, nawet takie wewnętrzne pieczenie jakby mi coś pękało...
Na plusie 11kg :-)

reklama
Magda ładna piłeczka :-)
Nikita to Ty ile masz cm?
mój brzucho ma chwilowy zastój, od tygodnia obwód się nie zmienia..

Do góry