reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
+14 piechotą nie chodzi
Chrupcia te 14+ to niby WHERE?? :-):-) Szczuplaku
Poniewaz moj malzonek jutro wyjezdza na tydzien uwiecznilam stan na dzien dzisiejszy zeby nie zapomnial
34tc, 10 kilo na plusie (a dziwne bo przedwczoraj mialam na plusie 11, nie wiem czy jak sie wazylam to bylam taka najedzona, czy nawodniona czy co, ale w ciagu dwoch dni stracic kilo???) Miala ktoras z Was spadek wagi na tym etapie ciazy? No chyba ze przesadzam i to tylko lekkie zachwiania i zaraz nadrobie podwojnie
34tc, 10 kilo na plusie (a dziwne bo przedwczoraj mialam na plusie 11, nie wiem czy jak sie wazylam to bylam taka najedzona, czy nawodniona czy co, ale w ciagu dwoch dni stracic kilo???) Miala ktoras z Was spadek wagi na tym etapie ciazy? No chyba ze przesadzam i to tylko lekkie zachwiania i zaraz nadrobie podwojnie
Załączniki
magda102
Wybaczcie za jakość, ale fotkę robiłam w szpitalnym klozecie w Polanicy Zdr., gdzie po weekendowym pobycie w domu po raz kolejny zostawiłam ojczyma.....
A, że nudziłam się więc..... same zobaczcie: oto moje wiszące 109cm w obwodzie
A, że nudziłam się więc..... same zobaczcie: oto moje wiszące 109cm w obwodzie
Załączniki
magda102
malina29 piłka, piłka.... tylko już tak od spodu poobijana, że hej a wszystko od wdrapywania się po schodach - zawsze muszę się skopać
Wisi mi ten brzuch już tyle czasu, że momentami mam wrażenie, że albo zaraz mi cała macica wypadnie z zawartością albo zacznę rodzić. Chwilę postoję to zaraz mnie rwie, nawet takie wewnętrzne pieczenie jakby mi coś pękało...
Na plusie 11kg :-)
Wisi mi ten brzuch już tyle czasu, że momentami mam wrażenie, że albo zaraz mi cała macica wypadnie z zawartością albo zacznę rodzić. Chwilę postoję to zaraz mnie rwie, nawet takie wewnętrzne pieczenie jakby mi coś pękało...
Na plusie 11kg :-)
reklama
Podziel się: