reklama
katagorka20
Fanka BB :)
ja to wogołe nie mierze brzucha bo nie chce sie dobijac... a nie mówiąc o tym że ąz sie boję jutro zważyc ...
magda102
Fanka BB :)
Dziękować Tobie też ;-)magda bardzo fajny brzusio i rzeczywiście dość nisko
Nisko, nisko bo kurka wodna nawet mi się nie podniósł Młoda od praktycznie początku robi za nietoperza, nie licząc pierwszych tygodni oczywiście...
Ech już coraz bliżej.
Moj brzuch dzisiaj mial 32 cm. tak jak to mierzy polozna wysokosc brzucha. Nie wiem, czy to duzo, czy to malo, czy srednio jak na ten wiek ciazy. Nic na to nie mowi, to chyba o.k., nastepnym razem sie jej zapytam.
Magda 102 zauwazylam, ze jestesmy bardzo blisko siebie, jezeli chodzi o wiek ciazy, ty jestes w 35 tygodniu i 4 dni, a ja w 35 tygodniu i 2 dni dzisiaj.
Magda 102 zauwazylam, ze jestesmy bardzo blisko siebie, jezeli chodzi o wiek ciazy, ty jestes w 35 tygodniu i 4 dni, a ja w 35 tygodniu i 2 dni dzisiaj.
mój też praktycznie cały czas nietoperz a brzuch mam wysoko cały czasDziękować Tobie też ;-)
Nisko, nisko bo kurka wodna nawet mi się nie podniósł Młoda od praktycznie początku robi za nietoperza, nie licząc pierwszych tygodni oczywiście...
Ech już coraz bliżej.
reklama
Podziel się: