reklama
anusia85
Fanka BB :)
powiem Ci ze jestem naprawde w szoku co do mojej wagi, pamietam ze na poczatku nie tylam bardzo ostatnio tak dalam czadu z moja waga.
anusia85
:-)Dzieki dziewczyny:-)
ja to samo, do 20tc nie przytyłam nic a potem ruszyła lawina, zwłaszcza przez ostatni miesiącpowiem Ci ze jestem naprawde w szoku co do mojej wagi, pamietam ze na poczatku nie tylam bardzo ostatnio tak dalam czadu z moja waga.
Moja imienniczko - anusia85 brzuszek jak dla mnie masz po prostu obrazkowy, okrąglutki, ślicznusi:-) co do kg skoro ich po Tobie nie widac to czym się martwić.
mamuśki ja dziś wstałam i tak mi sie jakoś lepiej oddycha ja patrze do lusterka a to brzuś jakby opadnięty? co Wy o tym myślicie? opadł?
mamuśki ja dziś wstałam i tak mi sie jakoś lepiej oddycha ja patrze do lusterka a to brzuś jakby opadnięty? co Wy o tym myślicie? opadł?
Załączniki
anusia85
Moja imienniczko - anusia85 brzuszek jak dla mnie masz po prostu obrazkowy, okrąglutki, ślicznusi:-) co do kg skoro ich po Tobie nie widac to czym się martwić.
Ja widze ze troszke opadl ale z tego co wiem to normalne za 2-3 tygodnie bedziesz rodzic
anusia85
Anusia85 śliczny brzuszek, taki okrąglutki jak malowany
Co do kg, to ja też do końca grudnia nie przytyłam ani kilograma, dopiero od stycznia przybyło mi 14kg (przez 2 styczeń i luty przybyło mi 11kg, czyli aż po 5,5kg na miesiąc, a w marcu już mniej 3kg, aż się zdziwiłam, bo myślałam, że po świętach będzie masakra). Dziwi mnie ten gwałtowny przyrost wagi, bo jem tyle ile jadłam wcześniej. W pierwszej ciąży przytyłam tylko 8kg, a jadłam dużo więcej, więc sama nie wiem jak to jest z tymi kg.
Ja ostatnio bylam 6 marca na wizycie i 2 dni temu sie wazylam i przytylam 7kg, dzisiaj ide na wizyte zobaczymy ile dokladnie bedzie
reklama
Podziel się: