reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Mój brzuchal 3 tygodnie temu i wczoraj ;-)
Zobacz załącznik 229398
Nie narzekać mi tu na kilogramy i wymiary. Ja już przytyłam 22kg i nie wiem co bym jadła i robiła, to od grudnia co miesiąc przybywa mi średnio 5kg :no: No, ale najważniejsze, że córcia zdrowo rośnie ;-), a o odchudzaniu pomyślimy po porodzie:tak:

madzia to 5-tke możemy sobie przybić:-) ja mam tak samo, czy wiecej czy mniej jem kolo 5-tki mam co mc;-) i też dobiłam juz do 21 kg. będzie z czego zrzucać:-D

skoro juz bylam dzisiaj w przychodni na pobieraniu krwi to postanowilam sie zwazyc. efekt: 64kg czyli 13kg na plusie :) postanowilam odstawic zwykle mleko bo przez chwile wydawalo mi sie ze minal problem z nietolerancja laktozy ale okazalo sie ze jednak dalej po nim tyje a wlasciwie puchne.

z tego względu, że albumik nie działa, wrzucam kilka brzuchowych fotek z sesji - jak będzie albumik działał, to zobaczycie cudną resztę ;-):tak:

Załączniki

• sesja aga..jpg
    sesja aga..jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 58
  • sesja aga4..jpg
    sesja aga4..jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
laski super fotki brzuszka:-) ja to jakos w ogole nie mam zdjec brszuszka nie wiem czemu a potem bede pewnie zalowac ze nic nie zrobilam:-/

Do góry