reklama
szczerze mowiac bardziej sie wstydze pokazywania cellulitu ktory sie rozpanoszyl na udach i posladkach
.....no nie powiem, o tym też myślałam jako o jednej z przeszkód
Nicole1603
Fanka BB :)
JustMe no no jakie zdjęcia Widać prawdziwą modelkę Czekamy na więcej
A cod o kilogramów to wiecie co...Raczej nie należę do wysokich (155cm) i dobrze zbudowanych (45kg przed ciążą) ale myślałam że więcej przytyje:/ Jak narazie 10 kg od początku ciąży. Lekarz mówi że jak na mnie to i tak nieźle ale ja sobie myślę co to jest 10kg w ciąży nieuważacie? Troszkę przymało.
Więc kochane nienarzekajcie na swoje kilogramy bo zobaczycie że szybko zrzucicie i powrócicie do swojej wagi a ja niestety pewnie znowu po ciązy stanę się szczkieletorem a Wy będziecie mieć super sexikształty
A cod o kilogramów to wiecie co...Raczej nie należę do wysokich (155cm) i dobrze zbudowanych (45kg przed ciążą) ale myślałam że więcej przytyje:/ Jak narazie 10 kg od początku ciąży. Lekarz mówi że jak na mnie to i tak nieźle ale ja sobie myślę co to jest 10kg w ciąży nieuważacie? Troszkę przymało.
Więc kochane nienarzekajcie na swoje kilogramy bo zobaczycie że szybko zrzucicie i powrócicie do swojej wagi a ja niestety pewnie znowu po ciązy stanę się szczkieletorem a Wy będziecie mieć super sexikształty
.....no nie powiem, o tym też myślałam jako o jednej z przeszkód
zawsze można mały retusz zrobić jakby co
malina29
Mama debiutująca
JustMe5 - no no pamiątkę masz superancką :-) Śliczne te Twoje fotki - bardzo fajny pomysł z ta sesją
a co do tycia..hmm..jak tak siebie obserwuję to totalnie nie rozumiem - jem cały czas tak samo - a przyrosty są dziwne. Kazda z nas jest inna, kazda inaczej i gdzie indziej pewnie tyje. Ja np przez ostatnie 3 m-ce (od świąt BN) przytyłam ok 4 kg, a wcześniej 6,5kg, w sumie nie tak dużo ale może tak byc, że teraz nagle dowalę 5 w miesiąc..
no nic - przyjmę w razie czego na klatę a potem bedę rajdy urządzać po łódzkich parkach, hehe
a co do tycia..hmm..jak tak siebie obserwuję to totalnie nie rozumiem - jem cały czas tak samo - a przyrosty są dziwne. Kazda z nas jest inna, kazda inaczej i gdzie indziej pewnie tyje. Ja np przez ostatnie 3 m-ce (od świąt BN) przytyłam ok 4 kg, a wcześniej 6,5kg, w sumie nie tak dużo ale może tak byc, że teraz nagle dowalę 5 w miesiąc..
no nic - przyjmę w razie czego na klatę a potem bedę rajdy urządzać po łódzkich parkach, hehe
madziamadzia
JustMe zdjęcia śliczne i super pamiątka
katagorka20
dziewczyny a co ja mam powiedzieć juz prawie 10kg na plusie od poczatku ( zakładam sobie że jeszcze 3 kg moge przytyć nie wiecej bo jak ja to zrzucę
reklama
andziak1
katagorka20 nie kokietuj, nie kokietuj.
JustMe5 prześliczna sesja.
W ogóle wszystkie brzuszki śliczne te mniejsze i te większe.
JustMe5 prześliczna sesja.
W ogóle wszystkie brzuszki śliczne te mniejsze i te większe.
Podziel się: