reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
dokładnie, moje to już sobie leżą na brzuchu :szok::crazy: okropieństwo... Czasami to aż mi się płakać chce, bo zawsze miałam małe ale ładne.. Dziewczyny mi zazdrościły dekoldu a teraz będę sie musiała przerzucić na golf ..

a u mnie + 20 kg i 110 cm na wysokości pępka:///
ciekawe kiedy się to zatrzyma??
co do piersi, to i ja teraz stwierdzam, że przed ciążą może były spore, ale za to ładne (a ja i tak narzekalam) a teraz są sflaczałe, buuuuu, a sutek ma 5 cm średnicy:szok:
własnie zmierzyłam go:zawstydzona/y:

aaaa i suwaczek wskoczył mi na 9 miesiąc!!!

Mój brzuchal 3 tygodnie temu i wczoraj ;-)
rosniemy..jpg
Nie narzekać mi tu na kilogramy i wymiary. Ja już przytyłam 22kg i nie wiem co bym jadła i robiła, to od grudnia co miesiąc przybywa mi średnio 5kg :no: No, ale najważniejsze, że córcia zdrowo rośnie ;-), a o odchudzaniu pomyślimy po porodzie:tak:

Ostatnia edycja:
Ja na początku marca miałam już 18 kg do przodu, teraz nie wiem, ale obwód na wysokości pepka ok. 46...cali, czyli dokładniej pisząć 118cm!!!!

Moje drogie, chwalę się brzuszkiem, fotki z przed 2 tyg mniej więcej:tak:

Załączniki

• PS_IMG_2779a..jpg
    PS_IMG_2779a..jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 83
  • PS_IMG_3183a..jpg
    PS_IMG_3183a..jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 84
  • PS_IMG_2739a..jpg
    PS_IMG_2739a..jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 86
reklama