reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
albo Ci sie dziecko inaczej ulozylo albo po prostu brzuch sobie rosnie i troche zmienia ksztalt.

mam nadzieję, że delikatnie inaczej się ułozyło, a nie ze główką do góry..
zobaczymy dziś na usg, co tam u młodego :-)
klariss oj dużo zniesiemy dla naszych maluchó , naprawdę dużo :-)
katagorka to ładnie z tą wagą, ciekawe ile ja przytyłam, na mojej domowej wadze też mi wychodzi jakieś pół kg więcej niż na ostatnij wizycie, ale u gina waga jakoś zawsze więcej pokazuje, ale na szczęscie nie jest to 4 kg jak ostatnio :-p

Wygląda na to zatem, że jestem jedną z niechlubnych rekordzistek :(

32 tc / + 14 kg / 98 cm

A ja rosnę i rosnę...

Moja mama przy pierwszym przytyła 6kg (to była bardzo dziwna ciąża / poród / połóg - oczywiście ze mną) a w następnych po 23 kg.
Więc jeżeli ja z 16 przy pierwszym, to 33 przy kolejnym???

chrupcia ja teZ mam prawie 14 kg na plusie, w brzuszku mam mniej, bo pewnie zaczynałam z mniejszym obwodem.
moja mama z to w ciązy z każdym z nas po 23 kg tyła..
ale ja nie zamierzam do tylu dobić.. ciekawe ile przytyłam od ostatniej wizyty..

chrupcia- ja przed ciążą ważyłam 50,52kg a ponad dwa tygodnie temu ważyłam 66kg i co powiesz hehe ? :) najlepsze jest to, że wszyscy sie zastanawiają gdzie te moje kg sie schowały;) w brzuszku mam 97cm...

ja też jak móię, ze mam 13 kg na plusie, to oczy robią i się śmieją ze w brzuszku i w cyckach mam te wszystkie kg :-)

oj Kochane, wiem, że nie jestem sama :) dzięki!

aga w pasie to ja akurat bardzo dużo nie miałam przed bo 66 cm wiec przyrost jest konkret... I to wszystko mi poszło do przodu, nadal mam ładne wcięcie w talii. Mam od wczoraj smieszna schize, ze po ciązy ta skóre to sobie na supeł będę wiązać ;)

elwiwas - ja 11 lipca zeszłego roku (w dniu ślubu) ważyłam 60 kg. Po podróży poślubnej, na na koniec lipca już 62 kg (all inclusive cholerne), w pierwszym tyg ciąży 63,5... a teraz to niech każdy sobie doda te 14 kg bo ja tej liczby nie napisze :(((
Mąż jest wyższy ode mnie ale waży 8 kg mniej niż ja!!!! W ogóle jakiś taki malutki mi się wydaje ostatnio ;)))

reklama
moje cycochy są paskudne przez rozstępy, które się na nich pojawiły :( A obwód sutka to zbliżony do parasola ;D masakara!

Po ciąży liczę na to, że troche biodra mi się poszerzą... zawsze miałam minimalne wciecie ;/

Do góry