reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Julita zgrabniutki brzuszek :-)
Katagorka nie martw się: mi od grudnia co miesiąc średnio przybywa 5kg, a praktycznie jem niewiele więcej jak przed ciążą. Ja o dziwo jakoś się tym za bardzo nie przejmuję ;-) Najważniejsze, że malutka zdrowo rośnie, a potem założymy klub odchudzania ;-)

reklama
właśnie chciałam sobie ubrać spodnie takie 3/4 bo tak fajnie dziś na dworze
i tu się zatrzymały :-D:-D
rj4bh3.jpg

ale założyłam do tego taką dłuższą tunikę i chyba tak to zostawię:sorry2:

e67qmo.jpg

bo chyba nie będą spadać podczas chodzenia :dry::confused:

he he u mnie trochę więcej niż 2 brakuje :-p
ale chodzę po domu i daję radę średnio co 10 kroków muszę podciągać heheeh
ale jade tylko do fryzjera, tam będę siedziała to akurat nic nie uciska :-)
P.S. Wampi jadę coś zrobić z włosami, będzie na odrostach brąz i też coś obetnę- zobaczymy ile czarnych jeszcze zostanie...

hehe teraz jest płaski, bo kiedyś to go w ogóle nie było :-D
w biodrach poszłam w szerz prawie 10 cm ale tyłek płaski.. myślałam, że chociaż w ciązy zrobi się fajny taki jak mulatki mają :-)

Julita śliczny brzuszek:)
Aga weź sobie jednak gumke, ja tak długo chodziłam Mimo iż w domu było ok to jednak jak była dłuższa przechadzka to spadały trochę i musialam co chwila podciągać

reklama
Do góry