reklama
to co ja mam powiedziec 105cm w brzuszku
a z iloma startowałaś? bo ja jakoś 62-63 cm
M
martika311
Gość
Dziewczyny śliczne brzuszki,teraz to takie piłeczki się zrobiły
A mi powoli wychodzi pępek na wierzch,brzuch się rozciaga
A mi powoli wychodzi pępek na wierzch,brzuch się rozciaga
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny śliczne brzuszki, ja pochwale się moim brzuchalkiem jak fote zrobię...ale strasznie mi go wywaliło
Wogóle to ważę już 63kg a myślałam że 65nie przekrocze:-( bo już mi strasznie ciężko oddychać
Wogóle to ważę już 63kg a myślałam że 65nie przekrocze:-( bo już mi strasznie ciężko oddychać
martina969
Filipowa mama
Dziewczyny brzuszki super, zgrabne
Agnieszka77
Fanka BB :)
Dziewczyny wywaliło mnie Po prostu z dnia na dzień Ciepło sie zrobiło i będzie trzeba chodzić z brzuchem na wierzchu Jedyne z czego się cieszę,to robie dziś pożegnanie z kozakami wynoszę wszystkie na strych;-) i zostawiam sobie tylko buciki,skończyła się w końcu katorga z zakładaniem kozaków;-) Ogólny bilans 5 kg do przodu,obwód brzucha na wysokości pępka 92 cm.Ogólnie na tym etapie ciązy, brzuch większy niż w poprzedniej ciązy,ale za to zdecydowanie mniej kilogramów do przodu
reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Agnieszka a może pokaż foto.
ja też już bym kozaki wyniosła, ale jakoś boję się, że jeszcze za zimno mi będzie...
Dla mnie zakładanie i zdejmowanie kozaków to katorga,już wolę zmarznąć;-) Ale i tak wszędzie poruszam się samochodem (jeszcze się mieszczę;-)),więc dam radę.Zdjęcie zamieszczę wieczorem lub jutro,bo baterie mi padły w aparacie.
Podziel się: