reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
heh ,Krewetka też mam już tyle:-) Jak ja będę wyglądać w 34 tygodniu? Startowałam z 75, a się ie martwię i Wy też się dziouchy nie martwta!

Shyangel, wielkie dzięki za miłe komplementy!:-)

Dziewczyny śliczne brzuszki,teraz to takie piłeczki się zrobiły
A mi powoli wychodzi pępek na wierzch,brzuch się rozciaga

Dziewczyny śliczne brzuszki:tak:, ja pochwale się moim brzuchalkiem jak fote zrobię...ale strasznie mi go wywaliło:szok:
Wogóle to ważę już 63kg a myślałam że 65nie przekrocze:-( bo już mi strasznie ciężko oddychać:no:

Dziewczyny wywaliło mnie:dry: Po prostu z dnia na dzień:baffled: Ciepło sie zrobiło i będzie trzeba chodzić z brzuchem na wierzchu:dry: Jedyne z czego się cieszę,to robie dziś pożegnanie z kozakami:-p wynoszę wszystkie na strych;-) i zostawiam sobie tylko buciki,skończyła się w końcu katorga z zakładaniem kozaków;-) Ogólny bilans 5 kg do przodu,obwód brzucha na wysokości pępka 92 cm.Ogólnie na tym etapie ciązy, brzuch większy niż w poprzedniej ciązy,ale za to zdecydowanie mniej kilogramów do przodu:confused:

Agnieszka a może pokaż foto.
ja też już bym kozaki wyniosła, ale jakoś boję się, że jeszcze za zimno mi będzie...

reklama
Agnieszka a może pokaż foto.
ja też już bym kozaki wyniosła, ale jakoś boję się, że jeszcze za zimno mi będzie...

Dla mnie zakładanie i zdejmowanie kozaków to katorga,już wolę zmarznąć;-) Ale i tak wszędzie poruszam się samochodem (jeszcze się mieszczę;-)),więc dam radę.Zdjęcie zamieszczę wieczorem lub jutro,bo baterie mi padły w aparacie.

Do góry