reklama
dzięki dziewczyny:-)
a co do wagi, to wczoraj w domu się ważyłam i jeśli waga dobrze pokazuje, to w 2 tygodnie 1 kg prytyłam, więc chyba już tak nie szaleje ta waga, jak ostatnio, że 4 kg w 2 tygodnie hehe
hi hi Nikita, no fakt, Twój też duży, ale wcale nie dużo większy od mojego
zastanawiam się, jak to jest, że czasem mam ten brzuch tak wysoko, prawie pod biustem a czasem tak nisko, prawie między nogami he he.
w brzuszku mam na chwilę obecną 93 cm :-)
a co do wagi, to wczoraj w domu się ważyłam i jeśli waga dobrze pokazuje, to w 2 tygodnie 1 kg prytyłam, więc chyba już tak nie szaleje ta waga, jak ostatnio, że 4 kg w 2 tygodnie hehe
hi hi Nikita, no fakt, Twój też duży, ale wcale nie dużo większy od mojego
zastanawiam się, jak to jest, że czasem mam ten brzuch tak wysoko, prawie pod biustem a czasem tak nisko, prawie między nogami he he.
w brzuszku mam na chwilę obecną 93 cm :-)
katagorka20
Fanka BB :)
jaki ładniuski ten twoj brzuszek AGA moj jakos tak zaczyna sie na boki wylewac.. a moj M mowi że wyglada jak pilka do kosza
Tylko że ja rodzę miesiąc po Tobie, a to zdjęcie sprzed dwóch tygodnihi hi Nikita, no fakt, Twój też duży, ale wcale nie dużo większy od mojego
malina29
Mama debiutująca
dziewczyny - piekne brzuszki i kazdy inny - Aga ty normalnie jakbyś piłeczkę połknęła.
A tu w szpitalu to dopiero można się napatrzeć na różnorodność bębęnków. Ja np zostałam tu za oddziale uznana, że mam za mały..czym oczywiście mnie tu w kompleksy wpędzono, że na pewno mam niedozywione dziecko i za mało wód płodowych..
A na korytarzach paradują naprawde niezłe wynalazki - niektórym dziwczynom tak popuchły nogi, że nie widać gdzie kolana, gdzie kostki. Strasznie współczuję im bo na razie u mnie jeszcze nie ma tych objawów.
A tu w szpitalu to dopiero można się napatrzeć na różnorodność bębęnków. Ja np zostałam tu za oddziale uznana, że mam za mały..czym oczywiście mnie tu w kompleksy wpędzono, że na pewno mam niedozywione dziecko i za mało wód płodowych..
A na korytarzach paradują naprawde niezłe wynalazki - niektórym dziwczynom tak popuchły nogi, że nie widać gdzie kolana, gdzie kostki. Strasznie współczuję im bo na razie u mnie jeszcze nie ma tych objawów.
PRZEPIĘKNY BRZUŚ AGA no normalnie ekstra. Śliczna kształtna piłeczkawięc mój brzucho z wczorajszego wieczoru w sexi piżamce
2 pieprzyki mi się zrobiłt, a to trzecie nad pępkiem to dziurka po kolczyku..
a drugie foto dziś rano- ale sterczy w tej bluzce
Piękny i dośc spory ale to super!!! w końcu w ciąży nie jest się co roku a poza tym sam brzuś jak widze rośnie, reszta ciałka bez zmian więc mogę tylko pogratulować krągłości w odpowiednim miejscuHehe, niezłe brzuszki Aga i Katagorka, a tu patrzcie na mnie 2 tygodnie temu:-) I kto ma największy?? Nie licytować się ze mną bo i tak wygrywam;-)Zobacz załącznik 226673
reklama
Podziel się: