reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ale macie cuuuuuuuuudne brzusie!!!!!!!!!!!!!
Ja też bym taki chciała!!!!!!
Ja też bym taki chciała!!!!!!
Agnieszka77
Fanka BB :)
Witam.Teraz cuda się skończą;-) ja wklejam swój brzuchol (30t.c. i 3d).Z dnia na dzień tak mnie wywaliło
Co do płaszczyka wiosennego to mam swój czarny z zeszłego roku (krótki) w kształcie litery A i jeszcze się zapinam,więc nic nie kupuję.W bucikach wiosennych już śmigam:-),ale obcasik mają (mały).W płaskich bardzo źle się czuję:-( dlatego obcas musi być,chociaż niewielki
Co do płaszczyka wiosennego to mam swój czarny z zeszłego roku (krótki) w kształcie litery A i jeszcze się zapinam,więc nic nie kupuję.W bucikach wiosennych już śmigam:-),ale obcasik mają (mały).W płaskich bardzo źle się czuję:-( dlatego obcas musi być,chociaż niewielki
Załączniki
z tego względu, że albumik nie działa, wrzucam foto tu
jak dla mnie brzuch jest olbrzymi, dziwi mnie tylko, bo na wysokości pępka mam 92 cm - dziś mierzyłam..
może tak się wydaj ewielki brzuch, bo mocno do przodu jest i wysoko
jak dla mnie brzuch jest olbrzymi, dziwi mnie tylko, bo na wysokości pępka mam 92 cm - dziś mierzyłam..
Załączniki
Ostatnia edycja:
Agnieszka77
Aga masz tyle w brzuszku co ja (92 cm),z tym,ze ja mam termin troche później niż TYz tego względu, że albumik nie działa, wrzucam foto tu- BEZ TWARZY
Twój brzuszek jest wysoko,a mój wydaje mi się ,że jest trochę za nisko
Agnieszka77
Nie wiem czy spowodowane jest to tym,że mam dzidzie nisko usadowioną W każdym razie mam we wtorek wizytę u gina, więc się zapytammój w porównaniu z Twoim jest wielgaśny!!
ale włąśnie widzę, że Twój nisko, a mój strasznie wysoko jest
martina969
Filipowa mama
Dziewczyny brzuszki super, co jedna to zgrabniejsza
A mnie w weekend tak wywalilo ze boje sie patrzec w lustro:-( a bylo tak pieknie, no i waga nie poszla jakos w gore
A mnie w weekend tak wywalilo ze boje sie patrzec w lustro:-( a bylo tak pieknie, no i waga nie poszla jakos w gore
reklama
Podziel się: