reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

malina, chrupcia, jakie malutkie, zgrabniutkie macie :-)
mój poszedł w boki, mam foto , ale z twarzą dlatego chciałam do albumiku wrzucić, chyba, ze zamarzę twarz i tu wrzucę, bo aż się przeraziłam

reklama
Witam.Teraz cuda się skończą;-) ja wklejam swój brzuchol (30t.c. i 3d).Z dnia na dzień tak mnie wywaliło:-p
Co do płaszczyka wiosennego to mam swój czarny z zeszłego roku (krótki) w kształcie litery A i jeszcze się zapinam,więc nic nie kupuję.W bucikach wiosennych już śmigam:-),ale obcasik mają (mały).W płaskich bardzo źle się czuję:-( dlatego obcas musi być,chociaż niewielki:-p

Załączniki

• P1030668..JPG
    P1030668..JPG
    31,8 KB · Wyświetleń: 62
  • P1030669..JPG
    P1030669..JPG
    38,4 KB · Wyświetleń: 68
z tego względu, że albumik nie działa, wrzucam foto tu:-D
jak dla mnie brzuch jest olbrzymi, dziwi mnie tylko, bo na wysokości pępka mam 92 cm - dziś mierzyłam..
może tak się wydaj ewielki brzuch, bo mocno do przodu jest i wysoko:confused:

Załączniki

• aga 8 miesiac.b..jpg
    aga 8 miesiac.b..jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
z tego względu, że albumik nie działa, wrzucam foto tu- BEZ TWARZY :-D
jak dla mnie brzuch jest olbrzymi, dziwi mnie tylko, bo na wysokości pępka mam 92 cm - dziś mierzyłam..
może tak się wydaj ewielki brzuch, bo mocno do przodu jest i wysoko:confused:
Aga masz tyle w brzuszku co ja (92 cm),z tym,ze ja mam termin troche później niż TY:baffled:
Twój brzuszek jest wysoko,a mój wydaje mi się ,że jest trochę za nisko:confused:

mój w porównaniu z Twoim jest wielgaśny!!
ale włąśnie widzę, że Twój nisko, a mój strasznie wysoko jest

jeśli masz nisko ułożoną, to może dlatego..
ja mam wizytę w czwartek, ale mi za każdym razem lekarz powtarza, że mam ładny brzuszek :-D:-D i nic nie mówił ze za wysoko, albo coś

reklama
ale fajny wysyp brzuszków mamy :-D a wszystkie takie ładne, zgrabne i powabne :-):-):-)
aga u Ciebie faktycznie jakby piłka siedziała - jest idealnie okrągły :yes:

Do góry