reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
Bry!

Ło matko jedynoooo toć to same laski, kurcze dziewczyny piękne kształty ;)

Coś Wam zdradzę- waga mi się chyba zepsuła. Nie wiem skąd i nie wiem jak, ale pokazuje mi 4kg więcej niż ostatnio hihihi
Teraz przy 162cm wzrostu ważę 70kg, waga startowa to 60kg czyli równo 10kg na +, obwód 106cm.
W środę 03.03. również mam wizytę u gina.

Katar mnie dojeżdża ........

a ja tam na wagę nie chcę wchodzić, bo boję się wystraszyć he he, ale w brzuszku dziś się mierzyłam ale rano to było 89 cm---> startowałam z około 63 cm

Bry!

Ło matko jedynoooo toć to same laski, kurcze dziewczyny piękne kształty ;)

Coś Wam zdradzę- waga mi się chyba zepsuła. Nie wiem skąd i nie wiem jak, ale pokazuje mi 4kg więcej niż ostatnio hihihi
Teraz przy 162cm wzrostu ważę 70kg, waga startowa to 60kg czyli równo 10kg na +, obwód 106cm.
W środę 03.03. również mam wizytę u gina.

Katar mnie dojeżdża ........

Magda, to wyglądasz tak samo jak ja:p Ja też 162 cm i 70 kg, z tym, że ja startowałam z 54 kg.

estragon teraz może i tak samo, ale przed ciążą to Ty niezła sztuka byłaś ;-)
Ciekawe ile nam jeszcze dojdzie tych słodkich kilogramów, w sumie to już prawie finish...

Dziewczyny śliczne brzuszki:-)
A ja przez miesiąc przytyłam tylko 300 g aż się zdziwiłam,trochę zmniejszyłam słodycze a tak na plusie 6300g

reklama
Do góry