reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Najlepsze jest to, że on rośnie teraz z dnia na dzień. Gdy przekroczyłam magiczną barierę trzeciego trymestru to wystrzelił! Ludzie ze szkoły baardzo się zdziwili gdy mnie zobaczyli po dwóch tygodniach.. Ale to dobrze:) Miesiąc temu ważył 800g, wizytę mam 3,03. Ciekawe ile teraz będzie :) Już nie mogę się doczekać żeby go popodglądać troszeczkę.

reklama
Swoją drogą w tym temacie powinnyście zobaczyć dowód na to co pisałam jakiś czas temu. Żadna z was nie wygląda na ociężałą słonicę :tak: wszystkie jesteśmy całkiem atrakcyjne ;-)

Przez miesiąc doszedł mi tylko 1 kg ale brzuszek urósł o 3 cm :)
To lokum Stasia w 29 tygodniu a obok zimowy ochraniacz na brzuch (nie do kupienia na allegro ;)

Załączniki

• mufi..jpg
    mufi..jpg
    40 KB · Wyświetleń: 43
  • chrupiatko29hbd..jpg
    chrupiatko29hbd..jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 45
Zimowy ochraniacz bezbłędny :-D.
Chrupcia, Ty też masz mini mini ten brzuszek. W ogóle cała jesteś jakaś taka mini mini:-D. Drobna w sensie ;-)

Zimowy ochraniacz bezbłędny :-D.
Chrupcia, Ty też masz mini mini ten brzuszek. W ogóle cała jesteś jakaś taka mini mini:-D. Drobna w sensie ;-)

heh - dziewczyno... mini, mini szczuplusia to chyba jesteś Ty sądząc po zdjęciach. Ja się umiem ładnie ustawić:)
A mam 177 i obecnie 74,5kg na liczniku. No i majty ostatnio zakupiłam w rozmiarze 42 he, he. Taka ze mnie drobinka :))))

Ale czuje się świetnie i nieskromnie sadzę, że faktycznie bardzo ładnie się w ciąży prezentuję:)
Jak i cała reszta mam, która nam się tu pokazywała :)
Odpowiedni ciuszek, uśmiech i wszyscy się nami zachwycają!

Ja miesiąc temu przy wzroście 178 wazyłam ok 77. W tym miesiący muszę ważyć przynajmniej 80. W końcu moje maleństwo powinno osiągnąć wagę powyżej 1 kg. Wcześniej miało 800g. Dzisiaj wkraczam w kolejny tydzień :-D:-D:-D:-D. Chyba zaczęły mi się uwalniać te słynne hormony szczęścia i młodości. (Podobno wytwarzają się w ciąży i w ostatnim miesiącu w większym stopniu). Wszystko nastraja mnie optymistycznie i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę moją kruszynkę.

Uznałam, że mamy same niezłe babki na tym forum - sądząc po zdjęciach. Tak trzymać dziewczyny ;-)

reklama
Do góry